familie_crommentuijn

HRsolar zonneboilers

Met een zonneboiler verwarm je tapwater op een duurzame manier. De zonnecollector haalt warmte uit zonlicht en verwarmt daarmee het kraanwater in het boilervat. Je water hoeft hierdoor veel minder verwarmd te worden door de cv-ketel. Daarmee bespaar je tot 70% van je gasverbruik voor kraanwater!

Gratis bespaarplan

Wat levert het op?

Geef aan met hoeveel personen je woont om een indicatie te krijgen van wat een HRsolar zonneboiler in jouw situatie kan betekenen.

4 personen

Iets voor jou? Onze medewerkers maken graag een uitgebreide en nauwkeurige berekening. We doen dit volgens de methode zoals vastgesteld in de NEN-7120-norm. We doen dit op afstand en gebruiken hiervoor speciale software op basis van lucht- en straatfoto's gecombineerd met kadasterdata. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Berekening aanvragen

Hoe werkt het precies?

Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren die er net zo uitzien als zwarte zonnepanelen. De zonnecollectoren nemen warmte op die afgegeven wordt aan een boilervat dat zo dicht mogelijk bij de collectoren wordt geplaatst. We checken vooraf of de cv-ketel geschikt is voor zonnewarmte. Onze systemen worden altijd geïnstalleerd en onderhouden door gekwalificeerde en door HR Solar opgeleide installateurs. Uitgebreide en onafhankelijke informatie over zonnewarmte kun je hier vinden op de site van Milieu Centraal.

De voordelen van zonneboilers!

 • Bespaar op de kosten van je tapwater
 • Geheel 2020: tot €2299,- subsidie
 • Hogere woningwaarde en energielabel
 • Meer comfort in huis

HRsolar Zonneboiler

HRsolar zonneboiler

HRsolar Zonneboiler

Energie in Huis levert zonneboilers van HRsolar. De belangrijkste eigenschappen vindt je hier:

Offerte aanvragen

Voor hetzelfde geld… betaalt de overheid mee.

Voor hetzelfde geld betaald de overheid mee

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Voor een zonneboiler scheelt dit 20 tot 45% bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 100 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

Energie in Huis heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag maar we kunnen de aanvraag ook helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Voor hetzelfde geld ook een...

Voor hetzelfde geld combineer je een warmtepomp met een andere, energiebesparende maatregel. Je bespaart niet alleen veel meer op je energierekening, maar wij bieden je dan ook korting op de aanschafprijs. We kijken graag met je mee om te bepalen wat in jouw situatie passend is.

Zonnepanelen

 •  Stroom en warm water via de zon
 •  Besparen op stroom en gas
 •  Te integreren op het dak
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk

Warmtepomp

 •  Bespaar ook op verwarmen van je woning
 •  Maximaal besparen op gas
 •  Klaar voor de toekomst
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk

Offerte aanvragen

Volledig productaanbod

Compleet aanbod

Energie in Huis levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Bekijk ons volledige productaanbod. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.

Goldsteen buitenunit warmtepomp

Meneer Goldsteen

Voordat de zonnepanelen werden geïnstalleerd had ik een energierekening van 350 euro. Na installatie van de zonnepanelen is het teruggebracht naar 190 euro. Daarna kwam de hybride warmtepomp erbij en kwam het bedrag uit op 109 euro. Voor een zeer goed geïsoleerde Scandinavische woning met een sauna, bubbelbad, stoombad, infraroodcabine en vloerverwarming is dit een perfecte besparing.

Beoordeling: