familie_crommentuijn

HRsolar zonneboilers

Met een zonneboiler verwarm je tapwater op een duurzame manier. De zonnecollector haalt warmte uit zonlicht en verwarmt daarmee het kraanwater in het boilervat. Je water hoeft hierdoor veel minder verwarmd te worden door de cv-ketel. Daarmee bespaar je tot 70% van je gasverbruik voor kraanwater!

Gratis bespaarplan

Wat levert het op?

Geef aan met hoeveel personen je woont om een indicatie te krijgen van wat een HRsolar zonneboiler in jouw situatie kan betekenen.

4 personen

Iets voor jou? Onze medewerkers maken graag een uitgebreide en nauwkeurige berekening. We doen dit volgens de methode zoals vastgesteld in de NEN-7120-norm. We doen dit op afstand en gebruiken hiervoor speciale software op basis van lucht- en straatfoto's gecombineerd met kadasterdata. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Berekening aanvragen

Hoe werkt het precies?

Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren die er net zo uitzien als zwarte zonnepanelen. De zonnecollectoren nemen warmte op die afgegeven wordt aan een boilervat dat zo dicht mogelijk bij de collectoren wordt geplaatst. We checken vooraf of de cv-ketel geschikt is voor zonnewarmte. Onze systemen worden altijd geïnstalleerd en onderhouden door gekwalificeerde en door HR Solar opgeleide installateurs. Uitgebreide en onafhankelijke informatie over zonnewarmte kun je hier vinden op de site van Milieu Centraal.

De voordelen van zonneboilers!

 • Bespaar op de kosten van je tapwater
 • Geheel 2020: tot €2299,- subsidie
 • Hogere woningwaarde en energielabel
 • Meer comfort in huis

HRsolar Zonneboiler

HRsolar zonneboiler

HRsolar Zonneboiler

Energie in Huis levert zonneboilers van HRsolar. De belangrijkste eigenschappen vindt je hier:

Offerte aanvragen

Voor hetzelfde geld… betaalt de overheid mee.

Voor hetzelfde geld betaald de overheid mee

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Voor een zonneboiler scheelt dit 20 tot 45% bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 100 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

Energie in Huis heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag maar we kunnen de aanvraag ook helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Voor hetzelfde geld ook een...

Nog meer energie besparen en daarbovenop ook nog korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle oplossingen in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld een zonneboiler met zonnepanelen of een warmtepomp.

 •  Samen geïntegreerd op het dak
 •  Ook elektriciteit van de zon
 •  Bespaar op stroom en gas
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk
 •  Bespaar op tapwater en verwarming
 •  Maximaal besparen op gas
 •  Klaar voor de toekomst
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk

Ontvang een vrijblijvend voorstel op maat. We helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Volledig productaanbod

Compleet aanbod

Energie in Huis levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Bekijk ons volledige productaanbod. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.

Meneer Braat

Meneer Braat

Na ik in contact gekomen ben met energie huis ging het snel met het geschiktheid voor een warmte pomp een nette offerte en goede analyse of er meerwerk aan verbonden waren, de monteur heeft het netjes en snel werk geleverd, met een woord perfect, nu nog gaan beleven hoe het rendement zal zijn.

Beoordeling: