Energie in Huis voor woningcorporaties

Als woningcorporatie wil je huurders een comfortabel en betaalbaar thuis bieden. Wij helpen hier graag bij met onze energiebesparende oplossingen. Samen maken we een plan op maat met direct voordeel voor de huurder. 

Woonopmaat_legvelden

Aardgasvrij in 2050

Concreet betekent dit dat het woningbestand van corporaties in 2021 minimaal energielabel B moet hebben en in 2030 energielabel A. Dit brengt veel vragen met zich mee. Welke opties zijn er om te verduurzamen? Hoe toekomstbestendig zijn deze oplossingen? En wat levert het op voor de huurders? Sinds 2016 helpen wij woningcorporaties met deze uitdagingen.
 

Meer weten over onze oplossingen? 
Energie in huis monteur

Hoe werkt het?

Inventarisatie

Samen brengen we de doelen, wensen en uitdagingen van de organisatie in kaart. Dit kan op basis van een aanbesteding zijn of een directe aanvraag. 

Projectplan op maat

We maken een plan op maat met energiebesparende maatregelen voor het verduurzamen van het woningbestand. We maken een duidelijk overzicht met wat het oplevert voor de huurders. 

Communicatie met de huurders

Onze marketing en communicatie is persoonlijk: we gaan de wijk in, organiseren informatieavonden en kleinschalige buurtevenementen voor de huurders. Dit doen we uiteraard altijd in samenspraak met de woningcorporatie. 

Schouw & installatie

Wij zijn verantwoordelijk voor zowel de schouw als de installatie. De installatie is meestal binnen één dag klaar. En omdat we graag flexibel zijn, bepaalt de huurder zelf welk moment hiervoor het beste uitkomt. 

Onderhoud & beheer

We monitoren de systemen op afstand en met onze 24/7 storingsdienst zorgen we dat de systemen optimaal presteren. We geven zelfs opbrengst- en bespaargarantie. 

Zet de eerste stap naar een duurzaam woningbestand

Samen maken we het mogelijk

Meer over hoe wij werken
Alle energiebesparende oplossingen bij één partij
Volledige ontzorging: communicatie, installatie & beheer
Gegarandeerde besparing en slimme monitoring op afstand
Track record sinds 2016

Klantervaring:

 het project zonnepanelen van Woonopmaat.

Bewonerservaring:

de zonnepanelen van Trudy Schuur.

Wie is Energie in Huis?

Alle expertise onder één dak

Energie in Huis is opgericht in 2016 met de missie om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken. We doen dit door het slim combineren van energiebesparende oplossingen, financiering en subsidie. Daardoor kan iedereen eenvoudig en financieel aantrekkelijk zijn huis verduurzamen. Naast particulieren werken we ook samen met bedrijven en organisaties die hun klanten of huurders willen helpen met het energiezuinig maken van hun huis. Dit doen we met zo’n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een duurzamere toekomst.

Meer over Energie in Huis
gezin in woonkamer op bank

Ook met ons samenwerken?

Iedere organisatie is uniek en daarom gaan we graag in gesprek over de ambities en uitdagingen van jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met Energie in Huis? 

Neem contact op Bel ons direct
medewerker

Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor zakelijke updates

Een ogenblik geduld aub...

Op de hoogte blijven?

Met meer kennis van energie maak je slimmere keuzes voor jouw organisatie. En daar helpen wij graag bij. Bijvoorbeeld met informatie over welke huizen geschikt zijn voor een warmtepomp of hoe wij huurders enthousiast maken voor zonnepanelen. 

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om updates te sturen. Bekijk ons privacystatement voor meer informatie.