Energie in Huis voor gemeentes

Samen met Energie in Huis de energietransitie versnellen in jouw gemeente? Wij werken samen met vaste lokale installatieteams en bieden alle energiebesparende oplossingen voor de bestaande woningbouw. 

Gezin aan eettafel

De weg naar aardgasvrij in 2050

Wij zijn operationeel partner voor partijen die de collectieve inkoop voor gemeentes organiseren, duurzaamheidsadviseurs en bouwloketten van gemeentes. Hierbij dragen wij zorg voor het hele traject: intake, advies op maat, installatie en monitoring. Kortom: alle expertise onder één dak. Interesse in een samenwerking? 

 

Neem contact met ons op

Bij Energie in Huis gaan we een stap verder

Meer over hoe wij werken
Lokale installatieteams door heel Nederland
Volledige ontzorging: communicatie, installatie & beheer
Alle energiebesparende oplossingen bij één partij
Gratis financieringsplan

Wie is Energie in Huis?

Alle expertise onder één dak

Energie in Huis is gestart in 2016 met de missie om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken. We doen dit door het slim combineren van energiebesparende oplossingen, financiering en subsidie. Daardoor kan iedereen eenvoudig en financieel aantrekkelijk zijn huis verduurzamen. Naast particulieren werken we ook samen met bedrijven en organisaties die hun klanten of huurders willen helpen met het energiezuinig maken van hun huis. Dit doen we met zo’n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een duurzamere toekomst.

Meer over Energie in Huis
vijftig plus stel in keuken

Ook met ons samenwerken?

We werken graag samen om nog meer gemeentes in Nederland energiezuinig te maken. Benieuwd hoe Energie in Huis kan helpen? 

Neem contact op Bel ons direct
medewerker

Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor zakelijke updates

Een ogenblik geduld aub...

Op de hoogte blijven?

Met meer kennis van energie maak je slimmere keuzes voor jouw organisatie. En daar helpen wij graag bij. Bijvoorbeeld met informatie over welke huizen geschikt zijn voor een warmtepomp of hoe wij huurders enthousiast maken voor zonnepanelen. 

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om updates te sturen. Bekijk ons privacystatement voor meer informatie.