Energie in Huis voor zakelijke partners

Energie in Huis wil de overgang naar duurzaam wonen versnellen. Daarom werken we samen met gemeentes, woningcorporaties, installateurs en partners zoals Eneco.

IMG_9984.jpg

Samen versnellen

Om in 2050 volledig energieneutraal te zijn, staat Nederland voor de uitdaging om ruim 1 miljoen gebouwen en 7 miljoen woningen aardgasvrij te maken. Alleen samen kunnen we dit doel bereiken en de energietransitie versnellen. Daarom werken wij samen met gemeentes, woningcorporaties en andere partners die met ons willen bouwen aan een duurzamere toekomst. Interesse in de mogelijkheden om samen te werken?

Neem contact met ons op

Samen omschakelen

Eneco

Eneco heeft per 1 april Suniverse overgenomen inclusief het label ‘Energie in Huis’, om klanten voortaan direct te helpen met het verduurzamen van de eigen woning. Vanuit het streven om in 2035 klimaatneutraal te zijn, zet Eneco zich in om met haar klanten sneller van het aardgas af te gaan. Lees het hele persbericht hier.

Meer over overname Eneco
eneco beeld poging 3

Wie is Energie in Huis?

Alle expertise onder één dak

Energie in Huis is gestart in 2016 met de missie om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken. We doen dit door het slim combineren van energiebesparende oplossingen, financiering en subsidie. Daardoor kan iedereen eenvoudig en financieel aantrekkelijk zijn huis verduurzamen. Naast particulieren werken we ook samen met bedrijven en organisaties die hun klanten of huurders willen helpen met het energiezuinig maken van hun huis. Dit doen we met zo’n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een duurzamere toekomst.

Meer over Energie in Huis
IMG_8532.jpg

Een selectie van onze zakelijke partners

Wij werken samen met verschillende organisaties om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken

Eneco
DuurzaamBouwLoketLogo
WonenOpMaatLogo
HabekoWonen

Wij staan voor je klaar

Iedere organisatie is uniek en daarom gaan we graag in gesprek over de ambities en uitdagingen van jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met Energie in Huis? 

Neem contact op Bel ons direct
IMG_9013.jpg

Op de hoogte blijven?

Aanmelden voor zakelijke updates

Een ogenblik geduld aub...

Op de hoogte blijven?

Met meer kennis van energie maak je slimmere keuzes voor jouw organisatie. En daar helpen wij graag bij. Bijvoorbeeld met informatie over welke huizen geschikt zijn voor een warmtepomp of hoe wij huurders enthousiast maken voor zonnepanelen. 

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om updates te sturen. Bekijk ons privacystatement voor meer informatie. 

Vergunning en Kifid

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Energie in Huis is onderdeel van Eneco Duurzaam Wonen B.V. en is daarmee geregistreerd als financieel dienstverlener met een vergunning voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet. Je kunt onze vergunning vinden in het register voor financiële dienstverleners van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningnummer is 12043260.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut voor consumenten en kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Eneco Duurzaam Wonen B.V. is aangesloten bij Kifid onder aansluitingsnummer 300.016030. Meer informatie is te vinden op de website van Kifid.

Eneco Duurzaam Wonen B.V.

Energie in Huis is onderdeel van Eneco Duurzaam Wonen B.V. . Eneco Duurzaam Wonen distribueert producten onder het eigen label Energie in Huis maar ook op whitelabel basis in samenwerking met partners zoals Eneco.