Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis betekent werken bij hét duurzame energiebedrijf van de toekomst. We zijn een jonge club met ruim 50 medewerkers en een ambitieuze missie: álle Nederlandse woningen verduurzamen. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om snel verder te groeien. Wil je werken aan je eigen professionele ontwikkeling en meebouwen aan een duurzame wereld? Neem een kijkje bij onze vacatures of kom even kennismaken!

Onze vacatures

Energie in Huis heeft momenteel de volgende openstaande vacatures:

Weet jij als geen ander wat je moet doen om van klanten fans te maken? Wellicht is de functie Customer Succes Agent iets voor jou.

Lees meer

Begeleid jij straks het proces na verkoop en schakel je met installateurs en leveranciers? Bekijk dan de functie Operations Specialist.

Lees meer

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Renewable Energy Consultant iets voor jou.

Lees meer

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over een van de vacatures? Weet je niet helemaal welke vacature het beste bij jou past? Of versterk je graag het team van Energie in Huis, maar staat jouw ideale droomvacature hier niet tussen? Neem contact met ons op!

Bel ons
Mail ons
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Meneer Weustink

Meneer Weustink - Hardenberg

Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega's mee bezig zijn. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen.

Beoordeling: