Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis betekent werken bij hét duurzame energiebedrijf van de toekomst. We zijn een jonge club met ruim 50 medewerkers en een ambitieuze missie: álle Nederlandse woningen verduurzamen. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om snel verder te groeien. Wil je werken aan je eigen professionele ontwikkeling en meebouwen aan een duurzame wereld? Neem een kijkje bij onze vacatures of kom even kennismaken!

Onze vacatures

Energie in Huis heeft momenteel de volgende openstaande vacatures:

Customer Succes Agent

Weet jij als geen ander wat je moet doen om van klanten fans te maken? Wellicht is de functie Customer Succes Agent iets voor jou.

Lees meer
Renewable Energy Consultant

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Renewable Energy Consultant iets voor jou.

Lees meer
Operations Specialist

Begeleid jij straks het proces na verkoop en schakel je met installateurs en leveranciers? Dan is de functie Operations Specialist iets voor jou.

Lees meer
Campagne Marketeer

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Campagne Marketeer iets voor jou.

Lees meer

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over een van de vacatures? Weet je niet helemaal welke vacature het beste bij jou past? Of versterk je graag het team van Energie in Huis, maar staat jouw ideale droomvacature hier niet tussen? Neem contact met ons op!

Bel ons
Mail ons
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Familie van der Weijden

Familie van der Weijden - Zwaag

Ik heb 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. Energie in Huis scoorde niet alleen goed op de prijs, maar ook qua informatievoorziening, reactiesnelheid en bij de aftersales deden ze het super. Ik heb nu 12 panelen liggen en het is een feest om elke dag op je app te zien hoeveel stroom je opwekt. Met andere woorden: hoeveel geld je op dat moment verdient. Het is een pittige investering maar er kan geen spaarrekening of beleggingsfonds tegenop. Bij mij is het rendement ongeveer 16,5% per jaar. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top.

Beoordeling: