Operations Specialist

Operations Specialist

Kom jij werken als Operations Specialist en organiseer, plan en begeleid jij het gehele installatieproces voor onze particuliere klanten? Lees hieronder alles over de functie en wie weet draag jij straks bij aan de duurzame missie van Energie in Huis: álle woningen in Nederland te verduurzamen!

Wat ga je doen?

Als Operations Specialist ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf opdrachtverstrekking voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp tot en met de facturatie en nazorg. Je start met het organiseren van de schouw, het bestellen van materialen, het plannen en aansturen van de installateurs en sluit af met de facturatie en nazorg. Deze activiteiten vragen om veelvuldig contact met de klant, leveranciers en onze installateurs. Tevens is het van groot belang voor een efficiënt en succesvol traject om alle stappen in de planning zeer zorgvuldig op elkaar af te stemmen en de kwaliteit goed te bewaken. Een dynamische functies met mooie uitdagingen, die vragen om een oplossingsgerichte aanpak. Tevens vragen we je om verbeterpunten in onze service en processen te signaleren en af te stemmen met je collega’s.
Je bent een essentiële schakel in de klantreis, die ervoor zorgt dat zijn aankoop naar volle tevredenheid wordt geleverd en geïnstalleerd. Geen enkele opdrachtgever of huis is hetzelfde, dus iedere dag zit vol mooie verrassingen en uitdagingen. Uiteraard sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met andere collega’s, die zich samen met jou inzetten voor die top klantbeleving.

Operations Specialist

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Dit ben jij

 • Je hebt een technische achtergrond (min MBO4) met name van zonnepanelen en/of warmtepompen
 • Je hebt bij voorkeur (kantoor)ervaring binnen de installatietechniek
 • Je bent organisatorisch sterk, gaat praktisch te werk, weet prioriteiten te stellen en houdt overzicht
 • Je communiceert helder en resoluut
 • Je bent enorm klant- en oplossingsgericht en weet, ook wanneer het even tegen zit, een lach op ieders gezicht te toveren!
 • Je hebt een ‘glas halfvol’ mentaliteit en laat je niet uit het veld slaan door tegenslag
 • Je hebt veel zin om het scale up avontuur met ons aan te gaan!

Wij bieden

 • Een net beloningspakket, passend bij jouw ervaring
 • Een innovatieve scale-up met veel ruimte voor vette ideeën
 • Een jong team dat ‘aan’ gaat op impact: samen redden we de wereld!
 • En… o ja… onze borrels en events… ‘saai, gezapig, verplicht nummer’
 • Maar er is meer: bootfeestjes, bedrijfshockey/voetbal, opleidingstrajecten, borrels, fresh fruit in the office en andere leuke evenementen!

Meer weten of solliciteren?

Past de functie Operations Specialist bij jou? Of wil je meer weten? Neem contact op of loop even binnen bij ons op kantoor.

Contactpersoon
Arnoud de Hoog
Bel ons
Mail ons
hr@energieinhuis.nl
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Onze vacatures

Is de vacature voor Operations Specialist nét niet wat je zoekt? Wie weet past een van deze vergelijkbare vacatures beter bij je.

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Renewable Energy Consultant iets voor jou.

Lees meer

Weet jij als geen ander wat je moet doen om van klanten fans te maken? Wellicht is de functie Customer Succes Agent iets voor jou.

Lees meer