Team Energie in Huis

Customer Succes Agent

Kom jij werken als Customer Succes Agent bij Energie in Huis? Als Customer Succes Agent geef je potentiële klanten een zo goed mogelijke ervaring en zorg je dat alle schakels perfect op elkaar afgestemd zijn. Lees hieronder alles over de functie en wie weet draag jij straks bij aan de duurzame missie van Energie in Huis: álle woningen in Nederland te verduurzamen!

Wat ga je doen

Werken bij Energie in Huis

Als Customer Succes Agent fungeer je als verbinder tussen klant, leverancier en Energie in Huis. Jij bent diegene die aandacht heeft voor de klant en zijn ervaring tot een hoger niveau brengt. Service verlenen en de klant tevreden stellen is waar jij voor geboren bent. Je krijgt energie van persoonlijk contact en het blij maken van mensen. Nadat de klant is overgegaan tot aankoop, hou jij de controle over het vervolgproces en neemt de klant bij de hand en begeleidt deze bij het hele vervolgtraject. Je bespreekt de vervolgstappen en houdt de klant op de hoogte van o.a. wachttijden, schouwbezoeken en installatiedata. Je zorgt ervoor dat alles duidelijk en helder is voor de klant en houdt hem of haar continu in het vizier. Je werkt constant onder het motto ‘underpromise, overdeliver’. Met andere woorden: beloven wat je kan waarmaken en meer waarmaken dan wat je belooft. Samen met een enthousiast Customer Experience-team zoeken jullie naar mogelijkheden om de klant positief te verrassen en problemen snel en accuraat op te lossen.

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Het Customer Succes team bestaat uit +/- 6 sportieve medewerkers die allemaal hard werken, elkaar helpen en vastberaden zijn de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Wekelijks organiseren wij kennissessies, workshops en trainingen zodat ook iedereen up-to-date is van de trends in de duurzame energie en van onze producten. Je wordt opgeleid tot specialist van deze energiesystemen.

Dit ben jij

 • Ervaring op het gebied van klantcontact, klantenservice of Customer Succes
 • Excellente communicator, kan goed luisteren en inspelen op je gesprekspartner
 • Jij wil verschil maken en hebt affiniteit met duurzaamheid/techniek
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Woonachtig in Amsterdam of omstreken
 • Empathisch, klantgericht, geduldig en pro-actief en ook enthousiast en een doorzetter!

Wij bieden

 • Een net beloningspakket, passend bij jouw ervaring
 • Een innovatieve scale-up met veel ruimte voor vette ideeën
 • Een jong team dat ‘aan’ gaat op impact: samen redden we de wereld!
 • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan het verbeteren van ons klimaat
 • En… o ja… onze borrels en events… 'saai, gezapig, verplicht nummer'
 • Maar er is meer: bootfeestjes, bedrijfshockey/voetbal, opleidingstrajecten, borrels, fresh fruit in the office en andere leuke evenementen!

Meer weten of solliciteren?

Past de functie Customer Succes Agent bij jou? Of wil je meer weten? Neem contact op of loop even binnen bij ons op kantoor.

Contactpersoon
Nicolas Lefrandt
Bel ons
Mail ons
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Vergelijkbare vacatures

Is de vacature voor Customer Succes Agent nét niet wat je zoekt? Wie weet past een van deze vergelijkbare vacatures beter bij je.

Renewable Energy Consultant

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Renewable Energy Consultant iets voor jou.

Lees meer
Operations Specialist

Begeleid jij straks het proces na verkoop en schakel je met installateurs en leveranciers? Dan is de functie Operations Specialist iets voor jou.

Lees meer
Meneer Weustink

Meneer Weustink - Hardenberg

Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega's mee bezig zijn. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen.

Beoordeling: