Campagne Marketeer Energie in Huis

Campagne Marketeer

Kom jij werken als Campagne Marketeer bij Energie in Huis? Als Campagne Marketeer draag je zorg voor de executie van het marketingconcept en zorg je dat alle schakels perfect op elkaar afgestemd zijn. Lees hieronder alles over de functie en wie weet draag jij straks bij aan de duurzame missie van Energie in Huis: álle woningen in Nederland te verduurzamen!

Wat ga je doen

Werken bij Energie in Huis

Als Campagne Marketeer ben jij eindverantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren, evalueren en verbeteren van verschillende marketinginitiatieven en campagnes. Je managet hiervoor verschillende partijen (denk aan vormgevers, copywriters, DTP’ers), waarbij je zorgt voor de briefing, aansturing, beoordeling van het werk en uiteindelijk zorgt dat doelen en deadlines gehaald worden. Je hebt inlevingsvermogen in wat aanslaat bij onze eindklanten en houdt er van om ze te bellen voor feedback. Een dynamische functie, met mooie uitdagingen waarbij je ook zelf veel inbreng hebt in de marketingstrategie van Energie in Huis. Je hebt in deze functie veel autonomie en voert je werk zelfstandig uit, maar stemt dit nauw af met verschillende collega’s.

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Jij bent een essentiële schakel in de executie van de marketinginitiatieven en campagnes, die er voor zorgen dat Energie in Huis haar groeiambities waar kan maken. Geen enkele campagne is hetzelfde, dus iedere dag zit vol mooie verrassingen en uitdagingen. Uiteraard sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met andere collega’s, die zich samen met jou inzetten om álle woningen in Nederland te verduurzamen.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een B2C marketingfunctie, op minimaal HBO+ niveau
 • Je bent een zelfstarter die resultaatgericht is en energie krijgt van doelen en deadlines halen
 • Je bent organisatorisch sterk, gaat praktisch te werk, weet prioriteiten te stellen en houdt het overzicht.
 • Je hebt een netwerk aan ZZP’ers en kleine bureaus waarop je terug kunt vallen voor verschillende uitvoerende werkzaamheden
 • Je hebt een ‘glas halfvol’ mentaliteit en laat je niet uit het veld slaan door tegenslag
 • Je hebt veel zin om het scale up avontuur met ons aan te gaan!

Wij bieden

 • Een net beloningspakket, passend bij jouw ervaring
 • Een innovatieve scale-up met veel ruimte voor vette ideeën
 • Een jong team dat ‘aan’ gaat op impact: samen redden we de wereld!
 • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan het verbeteren van ons klimaat
 • En… o ja… onze borrels en events… 'saai, gezapig, verplicht nummer'
 • Maar er is meer: bootfeestjes, bedrijfshockey/voetbal, opleidingstrajecten, borrels, fresh fruit in the office en andere leuke evenementen!

Meer weten of solliciteren?

Past de functie Campagne Marketeer bij jou? Of wil je meer weten? Neem contact op of loop even binnen bij ons op kantoor.

Contactpersoon
Joost Ottenheim
Bel ons
Mail ons
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Vergelijkbare vacatures

Is de vacature voor Campagne Marketeer nét niet wat je zoekt? Wie weet past een van onze andere vacatures beter bij je.

Meneer Wimmenhove

Meneer Wimmenhove - Spijkenisse

Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen.

Beoordeling: