Werken bij Energie in Huis

Op zoek naar een baan waar je energie van krijgt? Bekijk dan onze vacatures. Of maak direct een afspraak voor een (virtuele) kop koffie. We maken graag kennis met je.

Wij zijn Energie in Huis

Hét duurzame energiebedrijf.

​​​​​​​Professionele ontwikkeling en leuke activiteiten

Je krijgt de kans om opleidingen te volgen voor je eigen professionele ontwikkeling. Op die manier worden we allemaal beter in wat we doen. Naast hard werken doen we natuurlijk ook veel leuke dingen. We organiseren borrels, zomerse (boot) feestjes, knus kerstfeest én sportieve activiteiten. Beachvolleybal, Dam tot Damloop en ons bedrijfsvoetbalteam... Ajax is er niks bij;-).  Enthousiast? Bekijk dan onze vacatures.

Meer over ons
Beachvolley

Meer weten?

Wil je meer weten over een van de vacatures? Of versterk je graag ons team, maar staat jouw droombaan hier niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie of neem contact op!

Solliciteer Bel ons direct
medewerker energie in huis

Erkend leerbedrijf

Energie in Huis is een erkend leerbedrijf.

Erkend Leerbedrijf

Wie is Energie in Huis

Alle expertise onder één dak

Energie in Huis is gestart in 2016 met als doel om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken. Dit doen wij met een team van zo'n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een schonere toekomst. Onze duurzame oplossingen combineren we slim met subsidie en gunstige financiering. Daardoor wordt energiezuinig wonen voor iedereen makkelijk én betaalbaar.

IMG_8917.jpg