Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis

Werken bij Energie in Huis betekent werken bij hét duurzame energiebedrijf van de toekomst. We zijn een jonge club met ruim 50 medewerkers en een ambitieuze missie: álle Nederlandse woningen verduurzamen. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om snel verder te groeien. Wil je werken aan je eigen professionele ontwikkeling en meebouwen aan een duurzame wereld? Neem een kijkje bij onze vacatures of kom even kennismaken!

Onze vacatures

Energie in Huis heeft momenteel de volgende openstaande vacatures:

Customer Succes Agent

Weet jij als geen ander wat je moet doen om van klanten fans te maken? Wellicht is de functie Customer Succes Agent iets voor jou.

Lees meer
Renewable Energy Consultant

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Renewable Energy Consultant iets voor jou.

Lees meer
Operations Specialist

Begeleid jij straks het proces na verkoop en schakel je met installateurs en leveranciers? Dan is de functie Operations Specialist iets voor jou.

Lees meer
Campagne Marketeer

Weet jij als geen ander wat je moet doen om klanten goed advies te geven? Dan is de functie Campagne Marketeer iets voor jou.

Lees meer

Energie in Huis

Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Dit doen we door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Onze organisatie is jong en bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, maar wij groeien mega hard!

Team Energie in Huis

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over een van de vacatures? Weet je niet helemaal welke vacature het beste bij jou past? Of versterk je graag het team van Energie in Huis, maar staat jouw ideale droomvacature hier niet tussen? Neem contact met ons op!

Bel ons
Mail ons
Kom langs
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Stege woonboot

Stege

Wij zijn een grootverbruiker van energie: met z’n tweeën gebruiken wij 3500 m3 gas per jaar. Wij wonen al meer dan 20 jaar op deze woonboot en proberen zo energiezuinig mogelijk te zijn. Ik heb een elektrische boiler, warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Gezien de ruime besparing op het gasverbruik, heb ik voor een hybride warmtepomp gekozen. Deze besparing hoop ik uiteindelijk ook terug te zien in mijn portemonnee! De installateurs hebben hier prima werk geleverd, en de warmtepomp staat op een perfecte plek voor mij.

Beoordeling: