Werken bij Energie in Huis

Energie in Huis heeft als doel om zo veel mogelijk woningen in Nederland te verduurzamen. Onze klanten kunnen offertes aanvragen voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, spouwmuurisolatie en HR++ cv-ketels. We bekijken voor elke woning welke duurzame energieproducten het best passen en kunnen ook de financiering en subsidie voor onze klanten regelen. Dit levert zeer tevreden klanten op en onderscheidt ons sterk van andere aanbieders van duurzame energie.


Energie in Huis heeft momenteel de volgende openstaande vacatures:

Junior Order Fulfilment Manager Duurzame Energie  

Jij bent oplossingsgericht – En technisch aangelegd - En je hebt gevoel voor logistiek

Junior Webdeveloper Duurzame Energie  

Jij bent een IT-talent – Je wilt een flexibele bijbaan – En je bent een Adwords expert


Salestijger Duurzame Energie  

Gangmaker! – Jij kunt goed luisteren en adviseren – En houdt van scoren


Junior Specialist Woningscan & Sustainability  

Jij scant woningen met de nieuwste technieken – Je hebt hart voor duurzaamheid – En houdt van puzzelen


Installateur Duurzame Energietechniek  

Per direct zoeken we enthousiaste installateurs die graag woningen in de eigen omgeving willen verduurzamen! Heb jij twee rechter handen en ben je praktisch ingesteld? Kijk vooral naar onze vacature.

Neem contact op

Junior Order Fulfilment Manager Duurzame Energie

Jij regelt het gewoon – Je bent technisch aangelegd - En je lievelingskleur is groen

Jouw job:
Onze klanten zijn particulieren die hun woning (in hun totaliteit) willen laten verduurzamen. Jij bent hun eerste aanspreekpunt tijdens of na de start van de installatie van bijvoorbeeld hun nieuwe warmtepompen, zonnepanelen of isolatiemateriaal. Jij schiet te hulp bij vragen of problemen die telefonisch of per mail bij jou binnenkomen. Daarom is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent: jij weet de juiste vragen te stellen om erachter te komen waar de order over gaat. Over deze orders schakel je vervolgens snel en duidelijk met onze onderaannemers en installateurs. Als (Jr.) Order Fulfilment Manager standaardiseer en optimaliseer je onze service en procedures. Dit stem je af met onze offerte- en salesspecialisten. Hoe dan ook: met jouw snelle service, zorg jij voor een smile bij iedereen!

Team
Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Ons bedrijf is jong en bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, maar wij groeien knetterhard en dat is maar goed ook want wij hebben een ambitieuze missie: om álle Nederlandse woningen te verduurzamen! In deze functie ben je onderdeel van Operations, wat bestaat uit het Offerteteam en Order Fulfilment Team. In totaal zijn dit zo’n 16 personen, en 3 teamleiders. Je werkt ook veel samen met ons salesteam en zij zijn momenteel 15 man sterk. Wekelijks organiseren wij kennissessies zodat ook jij goede kennis hebt van duurzame energie en onze producten.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal HBO- werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde of Elektrotechniek afgerond;
 • Je krijgt (groene) energie van onze missie om zoveel mogelijk woningen in Nederland te verduurzamen;
 • Jij bent enorm oplossingsgericht en ondernemend;
 • Klanten, aannemers, woningcorporaties: jij communiceert helder en duidelijk met iedereen, telefonisch en per mail. En ook met ons, jouw collega’s. Natuurlijk;
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wij bieden:

 • Geld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding: the full package;
 • Een uitdagende functie binnen een innovatieve scale-up. Energie in Huis groeit hard, dus jij kunt alle kanten op. Kom maar op met je goede ideeën!
 • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan de verbetering van ons klimaat;
 • Supertoffe werksfeer. Wij zijn informeel en relaxed en we werken in een jong team. En…onze (vrijdagmiddag)borrels zijn legendarisch!
 • Een A-locatie: je komt te werken in hartje Amsterdam!

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coosje Knape via 020 - 333 02 67 of direct je cv en motivatiebrief mailen naar

Terug

Junior Webdeveloper Duurzame Energie

Jij bent een IT-talent – Je wilt een flexibele bijbaan – En je bent een Adwords expert

Jouw rol:
Jij gaat de online vindbaarheid van Energie in Huis verbeteren door het gebruik van Adwords en advertentienetwerken. Je bouwt mooie responsive web toepassingen en zorgt daarmee voor meer offerteaanvragen voor ons bedrijf. Je krijgt veel vrijheid en er is veel ruimte om A/B-tests uit te voeren. Wanneer we gaan samenwerken met nieuwe partners, mag jij zelfs een compleet nieuwe website uit de grond stampen. Omdat je je naast front-end (HTML, CSS3, Javascript, jQuery) en back-end (php) werkzaamheden ook bezighoudt met SEA, SEO en het creëren van content, is dit een veelzijdige functie waarin je zelf op onderzoek uit mag gaan en waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en mee te groeien met Energie in Huis.

Team:

  Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Ons bedrijf is jong en bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, maar wij groeien knetterhard en dat is maar goed ook want wij hebben een ambitieuze missie: om álle Nederlandse woningen te verduurzamen!

  Wij vragen: /span>

  • Jij bent een IT-talent, en beschikt over minimaal HBO- werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met webdevelopment, SEO en SEA;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent slim, kritisch, ijverig en kunt zelfstandig werken;
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam.

  Wij bieden:

  • Geld!
  • Een uitdagende functie binnen een innovatieve scale-up. Energie in Huis groeit hard, dus jij kunt alle kanten op. Kom maar op met je goede ideeën!
  • Flexibiliteit! Je kunt bij ons overdag aan de slag, maar ook in de avonduren of op zaterdag.
  • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan de verbetering van ons klimaat.
  • Supertoffe werksfeer. Wij zijn informeel en relaxt en we werken in een jong team. En…onze (vrijdagmiddag)borrels zijn legendarisch!
  • Een A-locatie: je komt te werken in hartje Amsterdam!

  Meer informatie en solliciteren?
  Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met Coosje Knape via 020 - 333 02 67 of mail je sollicitatie naar

Terug

Salesmedewerker Duurzame Energie

Gangmaker! – Jij kunt goed luisteren en adviseren – En houdt van scoren

Jouw job:
Nadat onze potentiële klanten een offerte-aanvraag hebben gedaan, inventariseer jij telefonisch wat de specifieke wensen van de klant zijn. Dit is geen koude sales-functie dus! Klanten kunnen bij ons hun woning in hun totaliteit verduurzamen, met bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Je voorziet de klant van goed financieel en praktisch advies en neemt hem of haar mee in het aankoopproces. Het aankopen en installeren van de bestelling van de klant kan enkele weken duren, dus jij onderhoudt geregeld contact. Het gaat om grote, maar duurzame investeringen en een goede band met je klant (..dat rijmt!) is dus essentieel!

Team: Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Ons bedrijf is jong en bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, maar wij groeien knetterhard en dat is maar goed ook want wij hebben een ambitieuze missie: om álle Nederlandse woningen te verduurzamen! Het salesteam bestaat momenteel uit ongeveer 10 medewerkers en 2 teamleiders. Wekelijks organiseren zij kennissessies zodat ook jij goede kennis hebt van duurzame energie en onze producten.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal HBO- werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je kunt bij ons in flexibele shifts werken, doordeweeks tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdagen tussen 11:00 en 15:00 uur;
 • Jij kunt goed luisteren, en weet op de wensen van jouw gesprekspartner in te spelen. Telefonische sales: you like it!
 • Jij bent realistisch, en geeft graag goed en eerlijk advies;
 • Je gaat natuurlijk altijd voor de beste score en houdt van competitie;
 • Je Nederlandse communicatievaardigheden (spreken, luisteren en schrijven) zijn top;

Wij bieden:

 • Money. Je ontvangt een marktconform salaris en wij hebben een mooie bonusregeling. Per week en per maand. Ka-ching!
 • Een uitdagende salesfunctie binnen een innovatieve scale-up. Energie in Huis groeit hard, dus jij kunt alle kanten op!
 • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan het verbeteren van ons klimaat!
 • Supertoffe werksfeer. Wij zijn informeel en relaxed. En onze (vrijdagmiddag)borrels zijn legendarisch!
 • Flexibiliteit
 • Een A-locatie: je komt te werken in hartje Amsterdam!

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coosje Knape via 020 - 333 02 67 of stuur direct je cv en korte motivatiebrief naar

Terug

Junior Specialist Woningscan & Sustainability

Jij scant woningen met de nieuwste technieken – Je hebt hart voor duurzaamheid – En houdt van puzzelen

Jouw job:
Nadat ons salesteam een potentiële klant heeft aangedragen, ga jij voor die klant onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om zijn of haar woning te verduurzamen. Met onze speciale software meet jij (op afstand) de woning op. Jij brengt precies in kaart op wat voor manier de klant energie kan gaan besparen: wat de technische mogelijkheden zijn, wat de kosten zullen worden én wat op termijn het financiële voordeel voor de klant zal zijn. Een uitdagende puzzel dus! Op basis hiervan stel jij een op maat gemaakte offerte op. Accepteert de klant deze offerte, dan kunnen jouw collega’s van het Order Fulfilment Team de logistieke uitvoering gaan organiseren. Ben jij onlangs afgestudeerd en zoek je een toffe eerste baan bij een mooi, ambitieus en duurzaam bedrijf? Wij zoeken nieuwe collega's die zich voor langere periode, minimaal een jaar, aan ons willen committeren.

Team:

  Energie in Huis is hét duurzame energiebedrijf van de toekomst: wij maken in één klap woningen energiezuinig. Ons bedrijf is jong en bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, maar wij groeien knetterhard en dat is maar goed ook want wij hebben een ambitieuze missie: om álle Nederlandse woningen te verduurzamen! In deze functie ben je onderdeel van Operations, wat bestaat uit het Offerteteam en Order Fulfilment Team. Operations bestaat uit zo’n 16 personen, en 3 teamleiders. Je werkt ook veel samen met ons salesteam en dat bestaat uit 15 medewerkers. Wekelijks organiseren zij kennissessies zodat ook jij goede kennis hebt van duurzame energie en onze producten.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond; wellicht heb je een studie gevolgd op het gebied van innovation, energy, environment en sustainability;
 • Je krijgt (groene) energie van onze missie om zoveel mogelijk woningen in Nederland te verduurzamen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je kunt bij ons in flexibele shifts werken, doordeweeks tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdagen tussen 11:00 en 15:00 uur;
 • Je bent in staat om metingen te doen en te bepalen hoeveel zonnepanelen er op een dak geplaatst kunnen worden… met andere woorden: jij hebt enig ruimtelijk en technisch inzicht;
 • Je houdt van puzzelen en bent natuurlijk heel accuraat;
 • Je wilt je voor een langere periode aan ons committeren, minimaal 1 jaar.

Wij bieden:

 • Geld;
 • Een uitdagende functie binnen een innovatieve scale-up. Energie in Huis groeit hard, dus jij kunt alle kanten op. Kom maar op met je goede ideeën;
 • Een baan met impact. Jij draagt namelijk bij aan de verbetering van ons klimaat;
 • Supertoffe werksfeer. Wij zijn informeel en relaxt en we werken in een jong team. En…onze (vrijdagmiddag)borrels zijn legendarisch;
 • Een A-locatie: je komt te werken in hartje Amsterdam!

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coosje Knape via 020 - 333 02 67 of stuur direct je cv en motivatiebrief naar

Terug

Installateur Duurzame Energietechniek

Per direct zoeken wij naar ervaren installateurs die enthousiast worden van innovatieve systemen. Denk aan warmtepompen, zonneboilers en HR++cv-ketels.

Jouw job
Je voert, eventueel samen met een partner, de gehele installatie uit bij onze klanten thuis. Energie in Huis levert door het hele land duurzame energiesystemen, maar we zorgen ervoor dat de installatie voor jou goed bereikbaar is (radius maximaal 60 km). Nadat de producten werken leg je de klant vriendelijk uit hoe alles in zijn werk gaat, en ben je bereikbaar voor alle vragen. Ook houd je ons team in Amsterdam op de hoogte van ontwikkelingen.

Dit ben jij

 • Jij hebt verstand van (een paar van) onze producten
 • Je leert graag elke dag weer wat nieuws
 • Je ziet er representatief uit
 • Je laat je werkplek netjes achter
 • Je bezit de nodige veiligheidscertificaten en vakdiploma's
 • Je bent een ZZP-er of hebt een (groot) bedrijf
 • Het is belangrijk dat je een rijbewijs hebt en eigen gereedschap

Ons aanbod

 • Uitbetalingsregeling in overleg
 • Regelmatig nieuwe klussen
 • Werk met impact: je draagt bij aan een beter klimaat
 • Een leerzame en afwisselende baan

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je contact opnemen met Coosje Knape via 020 - 333 02 67 of mailen naar

Terug

Klanten aan het woord

 • Nadat ik in contact gekomen ben met Energie in Huis ging het erg snel. Ik ontving een nette offerte met een goede analyse over het eventuele meerwerk. De monteur heeft het netjes en snel werk geleverd, met 1 woord perfect. Nu alleen nog beleven hoe het rendement zal zijn!
 • Energie in huis is een accurate firma om zaken mee te doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede administratieve afhandeling. Voor de afhandeling van de offerte wordt één persoon aangesteld als jouw contactpersoon, hetgeen prima werkt en persoonlijk erg prettig is. De montage werd vakkundig en punctueel uitgevoerd.
 • Ik heb constant goed contact gehad met Energie in Huis. Ook de installatie is prima uitgevoerd. Ik ben zeker tevreden over Energie in Huis!
 • Vanaf het eerste contact verliep alles zonder enig probleem en bijzonder snel. De medewerkers van Energie in Huis waren bijzonder klantvriendelijk en alle afspraken werden steeds op tijd nagekomen. We zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden Energie in Huis zeker aan!
 • Energie in Huis is absoluut de juiste keuze. Zeer vriendelijk, correct en duidelijk wat betreft de werking en aanschaf van een warmtepomp. Een keurige aflevering en vlotte installatie, ook compliment voor de installateur; deze werkte netjes en was erg vriendelijk naar ons toe.
 • De informatie op internet, en wat je later thuis gestuurd krijgt is heel duidelijk en goed leesbaar. Communicatie met Energie in Huis verloopt prima: iedereen is overal van op de hoogte en kan met jou over je wensen praten. De installatie zelf is een plezier om mee te maken: 2 deskundige installateurs die eendrachtig en zeer kundig de machinerie plaatsten! Klasse!
 • "Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen!"
 • "Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!"
 • "De afwikkeling via Energie in Huis verliep probleemloos. Er was een goede communicatie. De informatie was op papier en digitaal duidelijk en dekte de lading. De schouw werd door een lokale installateur uitgevoerd en er werden goede afspraken gemaakt over de detaillering van de installatie en de dag van de installatie. Het werk is netjes uitgevoerd ruim binnen de afgesproken tijd."
 • "Wij waren op zoek naar een warmtepomp en zijn zo in contact gekomen met Energie in Huis. Geen enkel moment spijt van gehad! Integendeel zelfs, alles is perfect geregeld. Je wordt goed en tijdig geïnformeerd. De warmtepomp is door een tweetal zeer deskundige monteurs keurig en snel geïnstalleerd. De vloerverwarming is de eerste avond al volledig door de warmtepomp verwarmd. Wij zijn heel erg tevreden!"
 • "Na het aanvragen van offertes bij verschillende leveranciers van warmtepompen was Energie in Huis één van de weinigen met een duidelijke offerte. Onze vragen werden vlot beantwoord en het contact was altijd prettig. Door de combinatie van warmtepomp, cv-ketel en aanpassingen in de watertemperaturen hebben wij een veel aangenamer klimaat in huis tegen minder kosten. Wij zijn dan ook zeer tevreden."
 • "Ik heb goed contact gehad met Energie in Huis gedurende het hele proces. De afspraak was dat alledrie producten op één dag geinstalleerd zouden worden. Energie in Huis heeft er alles aan gedaan dat te regelen. Alles is perfect gemonteerd, dus ik raad Energie in Huis zeker aan."
 • “De zonnepanelen zijn er mooi opgelegd en het installatiebedrijf dacht mee over het aangezicht. Daarom vind ik dat Energie in Huis dit uitstekend geregeld heeft. Ze hebben me ook goed geadviseerd hoe ik het via een groene lening kon financieren. Alles wordt netjes geregeld.”
 • "Energie in Huis levert goed geteste producten tegen een scherpe prijs. De panelen zijn mooi symmetrisch op het dak gelegd en functioneren goed."
 • "De zonnepanelen zijn er mooi op gelegd en het installatiebedrijf dacht mee over hoe ik de leiding graag wilde hebben voor het aangezicht. 5 sterren voor Energie in Huis. En tevens voor de begeleiding hoe ik het via een groene lening heb kunnen financieren. Alles wordt netjes geregeld"
 • "Energie in Huis regelt alles van A tot Z. Met een snelle en duidelijke offerte tot aan de installatie, inclusief eventuele nazorg."
 • "Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Naast de scherpe prijs is de communicatie een grote pré. De interne processen zijn op orde, want het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega's mee bezig zijn. Bij Energie in Huis heb ik een zonneboiler, warmtepomp en cv-ketel afgenomen. De werkzaamheden werden in 2 dagen uitgevoerd. Alles is zorgvuldig geïnstalleerd en werkt naar behoren. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen."
 • "Ik heb 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. Energie in Huis scoorde niet alleen goed op de prijs, maar ook qua informatievoorziening, reactiesnelheid en bij de aftersales deden ze het super. Ik heb nu 12 panelen liggen en het is een feest om elke dag op je app te zien hoeveel stroom je opwekt. Met andere woorden: hoeveel geld je op dat moment verdient. Het is een pittige investering maar er kan geen spaarrekening of beleggingsfonds tegenop. Bij mij is het rendement ongeveer 16,5% per jaar. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top."
 • "Wij waren op zoek naar een zonneboiler. Via wat surfen op het web zijn we bij Energie in Huis terecht gekomen en daar hebben wij geen spijt van. Zowel het contact voorafgaand aan de offerte, als de installatie is uitgevoerd door zeer vakkundige mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Alles is tot in de details uitgewerkt en op een professionele manier weggewerkt in de woning. Zelfs tijdens de installatie werd er gebeld of alles naar wens is, top! Nog nooit eerder zo’n goed begeleid project gehad. Nu draait de installatie naar behoren dus wij zijn al aan besparen op ons energie kosten. Ik beveel Energie in Huis zeker aan; een zeer professioneel bedrijf en ze werken hard voor tevreden klanten!"
 • "Bij Energie in Huis kon ik in een keer een HR107-ketel kopen en zonnepanelen. Zo gaat mijn gasverbruik omlaag en wek ik al mijn elektriciteit zelf op."
 • "We willen best ons steentje bijdragen aan verduurzaming maar zagen op tegen het uitzoekwerk. Energie in Huis zette alles overzichtelijk op een rij. Aanrader!"
  Zonnepanelen bij familie Muller
 • "Natuurlijk: het duurt een paar jaar voor je de kosten hebt terugverdiend. Maar laten we wel wezen: je spaargeld groeit met de huidige rentestand als een naaktslak tijdens een hittegolf, als het al niet vermindert in waarde. Doe dus iets nuttigs met je centjes: investeer in zonnepanelen. Al was het maar om de gedachte dat je duurzaam bezig bent. Omdat je je eigen stroom opwekt. En omdat je uiteindelijk toch een aardig rendement op je investering hebt."
  Zonnepanelen Jan Heemskerk