Elga 3.1 - I.W. Broertjes

Techneco Elga Hybride Warmtepomp

Met een warmtepomp haal je warmte uit de buitenlucht. Zodra het buiten warmer is dan 4 graden verwarmt de warmtepomp uw woning. Daardoor hoef je veel minder gebruik te maken van de cv-ketel. Je bespaart tot 50% op het gasverbruik voor verwarming.

Meld je aan

Wat levert het op?

1430 m3

Gebruik de opties om een indicatie te krijgen wat een warmtepomp in jouw situatie kan betekenen.

Iets voor jou? Onze medewerkers maken graag een uitgebreide en nauwkeurige berekening. We doen dit op afstand en gebruiken hiervoor speciale software en rekenmodellen op basis van NEN-normen. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Berekening aanvragen

Hoe werkt het precies?

In de buitenlucht zit energie. Een warmtepomp gebruikt deze energie en verwarmt daarmee het water naar de radiatoren en/of vloerverwarming. Hierdoor wordt de woning verwarmd. De hybride warmtepomp werkt altijd samen met de cv-ketel, waardoor geen aanpassingen aan de radiatoren nodig zijn. Het comfort in je woning wordt verhoogd omdat de warmtepomp ervoor zorgt dat de woning de hele dag een gelijke temperatuur behoudt. Uitgebreide en onafhankelijke informatie over warmtepompen kun je hier vinden op de site van Milieu Centraal.

De voordelen van warmtepompen!

 • Fors besparen op je energierekening
 • Heel 2020: €1700,- subsidie
 • Hogere woningwaarde en energielabel
 • Meer comfort in huis

Techneco Elga RAV-SM304

Energie in Huis Techneco Elga 304 warmtepomp

Techneco Elga

Energie in Huis laat graag de Techneco Elga 304 van Remeha bij je thuis installeren. De belangrijkste eigenschappen vind je hier:

Offerte aanvragen

Voor hetzelfde geld… betaalt de overheid mee.

Voor hetzelfde geld betaald de overheid mee

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Besluit je een warmtepomp af te nemen, dan scheelt dit tot €1700,- bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 100 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

Energie in Huis heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag of kunnen de aanvraag helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Voor hetzelfde geld ook een...

Voor hetzelfde geld combineer je een warmtepomp met een andere, energiebesparende maatregel. Je bespaart niet alleen veel meer op je energierekening, maar wij bieden je dan ook korting op de aanschafprijs. We kijken graag met je mee om te bepalen wat in jouw situatie passend is.

Zonneboiler

 •  Duurzaam verwarmen en warm tapwater
 •  Maximaal besparen op gas
 •  Hoger comfort in huis
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk

Zonnepanelen

 •  Stroomverbruik van de warmtepomp duurzaam opwekken
 •  Besparen op stroom en gas
 •  Klaar voor de toekomst
 •  Financiering met extra lage rente mogelijk

Volledig productaanbod

Compleet aanbod

Energie in Huis levert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, HR++ ketels en isolatie. Bekijk ons volledige productaanbod. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.

Kranen zonnepanelen

Mevrouw Kranen

Het enthousiasme van de salesmedewerker heeft mij over de streep getrokken! Het is een oude woning, maar de hybride warmtepomp werkt prima. Ik had geld teruggekregen van de Belastingdienst, en wilde dit graag duurzaam investeren. In combinatie met de 6 zonnepanelen verwacht ik een goede besparing. De warmtepomp staat buiten in de tuin naast de woning, en is nagenoeg geluidloos!

Beoordeling: