Voor hetzelfde geld… betaalt de overheid mee.

De overheid wil graag dat iedereen zijn woning zo energiezuinig mogelijk maakt. Daarvoor stelt de overheid subsidies beschikbaar ter waarde van €100 miljoen!

Voor het zelfde geld..maak je optimaal gebruik van subsidies.

De overheid heeft 100 miljoen euro beschikbaar voor het energiezuinig maken van woningen met een warmtepomp of zonneboiler. Dat scheelt al snel honderden euro's bij je aanschaf.

Ook kan je de btw op zonnepanelen (en de installatie ervan) terugvragen bij de Belastingdienst. Dat scheelt al snel 21% op de aanschaf.

In het geval dat je subsidie of btw terug kunt krijgen op je aanschaf, regelt Energie in Huis desgewenst voor een éénmalige vergoeding van €69,- (subsidie) of €99,- (btw-teruggaaf) de afhandeling van alle aanvragen. Alle bedragen worden rechtstreeks op je bankrekening gestort. Op deze manier heeft Energie in Huis al honderden klanten geholpen.

Het staat je natuurlijk altijd vrij om zelf de subsidies en btw-teruggave aan te vragen. Meer informatie hierover vind je bij de Rijksoverheid.

Direct meer informatie aanvragen

Subsidies per maatregel

Zonneboiler

Zonneboiler

Een zonneboiler kun je extra voordelig aanschaffen met subsidie. Zo ben je 20-45% voordeliger uit. Heb je een zonneboiler gekocht in 2017 of 2018? Laat Energie in Huis de subsidie voor je aanvragen. Of bestel een zonneboiler in combinatie met subsidieservice bij Energie in Huis.

Meer info zonneboiler

HRsolar Nero-1/120M

1x Nero collector + 120 liter staand vat

Meldcode: KA09224

Subsidiebedrag: € 505

HRsolar Nero-1/120M liggend

1x Nero collector + 120 liter liggend vat

Meldcode: KA09223

Subsidiebedrag: € 505

HRsolar Hrs120/2,5

1x HPC-2,5 collector + 120 liter staand vat

Meldcode: KA00389

Subsidiebedrag: € 919

HRsolar Hrs120L/2,5

1x HPC-2,5 collector + 120 liter liggend vat

Meldcode: KA00390

Subsidiebedrag: € 915

HRsolar Nero-2/120M

2x Nero collector + 120 liter staand vat

Meldcode: KA09225

Subsidiebedrag: € 873

HRsolar Nero-2/120M liggend

2x Nero collector + 120 liter liggend vat

Meldcode: KA09221

Subsidiebedrag: € 869

HRsolar Nero-2/200M

2x Nero collector + 200 liter staand vat

Meldcode: KA09228

Subsidiebedrag: € 914

HRsolar Nero-2/200M liggend

2x Nero collector + 200 liter liggend vat

Meldcode: KA09227

Subsidiebedrag: € 911

HRsolar Hrs200/5,0

2x HPC-2,5 collector + 200 liter staand vat

Meldcode: KA00391

Subsidiebedrag: € 1332

HRsolar Hrs200L/5,0

2x HPC-2,5 collector + 200 liter liggend vat

Meldcode: KA00392

Subsidiebedrag: € 1328

HRsolar Nero-3/200M

3x Nero collector + 200 liter staand vat

Meldcode: KA09231

Subsidiebedrag: € 1135

HRsolar Nero-3/200M liggend

3x Nero collector + 200 liter liggend vat

Meldcode: KA09230

Subsidiebedrag: € 1130

HRsolar Hrs300/7,5

3x HPC-2,5 collector + 300 liter staand vat

Meldcode: KA00397

Subsidiebedrag: € 2134

HRsolar Nero-4/300M

4x Nero collector + 300 liter staand vat

Meldcode: KA09232

Subsidiebedrag: € 1721

HRsolar Hrs400/10,0

4x HPC-2,5 collector + 400 liter liggend vat

Meldcode: KA00400

Subsidiebedrag: € 2303

Energie in Huis subsidieservice

Voor slechts € 69,- regelen wij de subsidieaanvraag.

Oók als je geen klant bij Energie in Huis bent.

Vraag subsidieservice aan

Warmtepompen

Warmtepompen

Met de subsidie die je ontvangt op de Elga warmtepomp verdien je de investering snel terug. De subsidie bedraagt in 2018 zo'n 1600 euro. Laat Energie in Huis de subsidie voor je aanvragen of bestel een warmtepomp in combinatie met onze subsidieservice.

Meer info warmtepomp

Techneco Elga

Meldcode: KA01055

Subsidiebedrag: € 1600

Energie in Huis subsidieservice

Voor slechts € 69,- regelen wij de subsidieaanvraag.

Oók als je geen klant bij Energie in Huis bent.

Vraag subsidieservice aan

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij de aankoop van zonnepanelen kun je btw over het aanfschafbedrag terugvragen van de Belastingdienst. Het precieze bedrag dat je terugkrijgt hangt af van het aanschafbedrag. Gemiddeld krijg je 700 euro terug. Dat is mooi meegenomen, toch?

Meer info zonnepanelen

Btw-teruggaaf

Maak gebruik van de mogelijkheid om de btw terug te vragen bij de aanschaf van zonnepanelen.

Ontvang tot wel 21% terug.

Energie in Huis btw-teruggaaf

Voor slechts € 99,- regelen wij de btw-teruggaaf.

Oók als je geen klant bij Energie in Huis bent.

Vraag btw-teruggaafservice aan

Energie in Huis Subsidieservice

Met de Energie in Huis subsidieservice profiteer je van de voordelige subsidie op warmtepompen en zonneboilers. Wij regelen de aanvraag voor je en zorgen dat het geld op je rekening komt. Oók als je geen klant bij Energie in Huis bent.
 

Prijs: 69,00 (incl. btw)

Energie in Huis Btw-teruggaafservice

Met de Energie in Huis btw-teruggaafservice voor zonnepanelen regelt Energie in Huis al het papierwerk van de btw-teruggaaf voor jou. Je kunt tot wel 21% van het aanschafbedrag op de zonnepanelen terug ontvangen. Wij melden je aan bij de belastingdienst, doen de aangifte en zorgen er voor dat het geld op je rekening komt. Oók als je geen klant bij Energie in Huis bent.
 

Prijs: 99,00 (incl. btw)

Klanten aan het woord

 • Nadat ik in contact gekomen ben met Energie in Huis ging het erg snel. Ik ontving een nette offerte met een goede analyse over het eventuele meerwerk. De monteur heeft het netjes en snel werk geleverd, met 1 woord perfect. Nu alleen nog beleven hoe het rendement zal zijn!
 • Energie in huis is een accurate firma om zaken mee te doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede administratieve afhandeling. Voor de afhandeling van de offerte wordt één persoon aangesteld als jouw contactpersoon, hetgeen prima werkt en persoonlijk erg prettig is. De montage werd vakkundig en punctueel uitgevoerd.
  Warmtepomp Familie Mulder
 • Ik heb constant goed contact gehad met Energie in Huis. Ook de installatie is prima uitgevoerd. Ik ben zeker tevreden over Energie in Huis!
  Buitenunit Familie Jissink
 • Vanaf het eerste contact verliep alles zonder enig probleem en bijzonder snel. De medewerkers van Energie in Huis waren bijzonder klantvriendelijk en alle afspraken werden steeds op tijd nagekomen. We zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden Energie in Huis zeker aan!
  Buitenunit Familie Ligt
 • Energie in Huis is absoluut de juiste keuze. Zeer vriendelijk, correct en duidelijk wat betreft de werking en aanschaf van een warmtepomp. Een keurige aflevering en vlotte installatie, ook compliment voor de installateur; deze werkte netjes en was erg vriendelijk naar ons toe.
  Buitenunit Familie van Heel
 • De informatie op internet, en wat je later thuis gestuurd krijgt is heel duidelijk en goed leesbaar. Communicatie met Energie in Huis verloopt prima: iedereen is overal van op de hoogte en kan met jou over je wensen praten. De installatie zelf is een plezier om mee te maken: 2 deskundige installateurs die eendrachtig en zeer kundig de machinerie plaatsten! Klasse!
  Warmtepomp Familie Broekhuize
 • "Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen!"
  Warmtepomp Familie Wimmenhove
 • "Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!"
  Buitenunit Familie Kloeze
 • "De afwikkeling via Energie in Huis verliep probleemloos. Er was een goede communicatie. De informatie was op papier en digitaal duidelijk en dekte de lading. De schouw werd door een lokale installateur uitgevoerd en er werden goede afspraken gemaakt over de detaillering van de installatie en de dag van de installatie. Het werk is netjes uitgevoerd ruim binnen de afgesproken tijd."
  Buitenunit Familie Driessen
 • "Wij waren op zoek naar een warmtepomp en zijn zo in contact gekomen met Energie in Huis. Geen enkel moment spijt van gehad! Integendeel zelfs, alles is perfect geregeld. Je wordt goed en tijdig geïnformeerd. De warmtepomp is door een tweetal zeer deskundige monteurs keurig en snel geïnstalleerd. De vloerverwarming is de eerste avond al volledig door de warmtepomp verwarmd. Wij zijn heel erg tevreden!"
  Buitenunit Familie Timmer
 • "Na het aanvragen van offertes bij verschillende leveranciers van warmtepompen was Energie in Huis één van de weinigen met een duidelijke offerte. Onze vragen werden vlot beantwoord en het contact was altijd prettig. Door de combinatie van warmtepomp, cv-ketel en aanpassingen in de watertemperaturen hebben wij een veel aangenamer klimaat in huis tegen minder kosten. Wij zijn dan ook zeer tevreden."
  Buitenunit Familie Westmaas
 • "Ik heb goed contact gehad met Energie in Huis gedurende het hele proces. De afspraak was dat alledrie producten op één dag geinstalleerd zouden worden. Energie in Huis heeft er alles aan gedaan dat te regelen. Alles is perfect gemonteerd, dus ik raad Energie in Huis zeker aan."
  Zonnepanelen Crommentuijn
 • “De zonnepanelen zijn er mooi opgelegd en het installatiebedrijf dacht mee over het aangezicht. Daarom vind ik dat Energie in Huis dit uitstekend geregeld heeft. Ze hebben me ook goed geadviseerd hoe ik het via een groene lening kon financieren. Alles wordt netjes geregeld.”
  Zonnepanelen Familie Eeken
 • "Energie in Huis levert goed geteste producten tegen een scherpe prijs. De panelen zijn mooi symmetrisch op het dak gelegd en functioneren goed."
  Zonnepanelen Meneer Koning
 • "De zonnepanelen zijn er mooi op gelegd en het installatiebedrijf dacht mee over hoe ik de leiding graag wilde hebben voor het aangezicht. 5 sterren voor Energie in Huis. En tevens voor de begeleiding hoe ik het via een groene lening heb kunnen financieren. Alles wordt netjes geregeld"
  Zonnepanelen Meneer Eeken
 • "Energie in Huis regelt alles van A tot Z. Met een snelle en duidelijke offerte tot aan de installatie, inclusief eventuele nazorg."
  Zonnepanelen Meneer Olive
 • "Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Naast de scherpe prijs is de communicatie een grote pré. De interne processen zijn op orde, want het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega's mee bezig zijn. Bij Energie in Huis heb ik een zonneboiler, warmtepomp en cv-ketel afgenomen. De werkzaamheden werden in 2 dagen uitgevoerd. Alles is zorgvuldig geïnstalleerd en werkt naar behoren. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen."
  Warmtepomp Meneer Weustink
 • "Ik heb 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. Energie in Huis scoorde niet alleen goed op de prijs, maar ook qua informatievoorziening, reactiesnelheid en bij de aftersales deden ze het super. Ik heb nu 12 panelen liggen en het is een feest om elke dag op je app te zien hoeveel stroom je opwekt. Met andere woorden: hoeveel geld je op dat moment verdient. Het is een pittige investering maar er kan geen spaarrekening of beleggingsfonds tegenop. Bij mij is het rendement ongeveer 16,5% per jaar. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top."
  Zonnepanelen Familie van der Weijden
 • "Wij waren op zoek naar een zonneboiler. Via wat surfen op het web zijn we bij Energie in Huis terecht gekomen en daar hebben wij geen spijt van. Zowel het contact voorafgaand aan de offerte, als de installatie is uitgevoerd door zeer vakkundige mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Alles is tot in de details uitgewerkt en op een professionele manier weggewerkt in de woning. Zelfs tijdens de installatie werd er gebeld of alles naar wens is, top! Nog nooit eerder zo’n goed begeleid project gehad. Nu draait de installatie naar behoren dus wij zijn al aan besparen op ons energie kosten. Ik beveel Energie in Huis zeker aan; een zeer professioneel bedrijf en ze werken hard voor tevreden klanten!"
  Zonnepanelen Meneer Naayen
 • "Bij Energie in Huis kon ik in een keer een HR107-ketel kopen en zonnepanelen. Zo gaat mijn gasverbruik omlaag en wek ik al mijn elektriciteit zelf op."
  Zonnepanelen Mevrouw Ripmeester
 • "We willen best ons steentje bijdragen aan verduurzaming maar zagen op tegen het uitzoekwerk. Energie in Huis zette alles overzichtelijk op een rij. Aanrader!"
  Zonnepanelen bij familie Muller
 • "Natuurlijk: het duurt een paar jaar voor je de kosten hebt terugverdiend. Maar laten we wel wezen: je spaargeld groeit met de huidige rentestand als een naaktslak tijdens een hittegolf, als het al niet vermindert in waarde. Doe dus iets nuttigs met je centjes: investeer in zonnepanelen. Al was het maar om de gedachte dat je duurzaam bezig bent. Omdat je je eigen stroom opwekt. En omdat je uiteindelijk toch een aardig rendement op je investering hebt."
  Zonnepanelen Jan Heemskerk