Onze missie

Wij willen alle woningen in Nederland energiezuinig maken door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Daardoor wordt het voor jou eenvoudiger én financieel aantrekkelijker. Voor hetzelfde geld bespaar je flink op je energierekening.

Lees verder

Over Energie in Huis

Energie in Huis streeft naar een land vol energiezuinige woningen. Met behulp van slimme producten als de nieuwste cv-ketels, zonneboilers, zonnepanelen, isolatie en warmtepompen.

Ons doel is je energierekening zo laag mogelijk te krijgen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Met onze AFM-vergunning kunnen we optimaal gebruik maken van de financiële mogelijkheden die subsidies en leningen voor energiezuinige producten bieden.

Voor het zelfde geld...maakten deze klanten hun woning energie-
zuinig met Energie in Huis.

Energie in Huis in de media

Wij zijn regelmatig terug te vinden in de media. We vinden het belangrijk om onze missie uit te dragen om Nederland duurzamer te maken en te laten zien dat iedereen dit ook kan doen.

Zo was directeur Niels Bartels in het programma "Wist je Dat?" te gast om meer te vertellen over het huis van de toekomst.

Meer nieuws

Team

Niels Bartels

Niels Bartels - CEO

"Het wordt tijd dat iedereen kan profitereren van de voordelen van groene energie. Pas als we met zijn allen ervaren dat groene energie makkelijk, slim en voordelig is ontstaat er draagvlak voor een serieuze energietransitie"

Joost Ottenheim

Joost Ottenheim - CTO

"Verduurzamen wordt pas interessant voor het grote publiek als je er ook geld mee kunt besparen. Bij Energie in Huis kan dat. Met ons brede productaanbod en jarenlange ervaring kunnen we iedereen een persoonlijk aanbod doen."

LinkedIn

Jan Canters

Jan Canters
Consumer Finance

LinkedIn

Nanda Verschoor

Nanda Verschoor
Head of System Design &
Customer Service

LinkedIn

Deline Verkerk

Deline Verkerk
Customer Service & System Design

LinkedIn

Diederick Schoon

Diederick Schoon
Order Fulfilment

LinkedIn

Kim Boswijk

Kim Boswijk
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Rufus Whyte

Rufus Whyte
Order Fulfilment

Justus van de Loo

Justus van de Loo
Order Fulfilment

LinkedIn

Jim Sillevis

Jim Sillevis
Team Lead Sales

Lennart Dorpmans

Lennart Dorpmans
Renewable Energy & Financial Advice

LinkedIn

Coosje Knape

Coosje Knape
People & Community Manager

LinkedIn

Annelies Vreeker

Annelies Vreeker
Renewable Energy Advice

Wouter Marijne

Wouter Marijne
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Cesar van Rooij

Cesar van Rooij
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Paul Dias

Paul Dias
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Thomas Staal

Alex Wittebrood
System Design

LinkedIn

Christiaan van Loenen

Christiaan van Loenen
System Design

LinkedIn

Souleiman Soulami

Souleiman Soulami
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Milan Besselink

Milan Besselink
System Design

LinkedIn

Alexander Uitendaal

Alexander Uitendaal
System Design

Robin de Boer

Robin de Boer
System Design

Yannick Oosterweghel

Yannick Oosterweghel
Renewable Energy Advice

David Eggink

David Eggink
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Charlotte Knegt

Charlotte Knegt
System Design

LinkedIn

Peter Bas Stoffer

Peter Bas Stoffer
System Design

LinkedIn

Thomas Staal

Thomas Staal
Renewable Energy Advice

Roos van Liempt

Roos van Liempt
Renewable Energy Advice

LinkedIn

Veerle Wijffels

Veerle Wijffels
System Design and Order Fulfilment

Kay Broersen

Kay Broersen
Order Fulfilment

LinkedIn

Georg Boekhoudt

Georg Boekhoudt
Renewable Energy Advice

Ian Ching

Ian Ching
System Design

Klanten aan het woord

 • Nadat ik in contact gekomen ben met Energie in Huis ging het erg snel. Ik ontving een nette offerte met een goede analyse over het eventuele meerwerk. De monteur heeft het netjes en snel werk geleverd, met 1 woord perfect. Nu alleen nog beleven hoe het rendement zal zijn!
 • Energie in huis is een accurate firma om zaken mee te doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede administratieve afhandeling. Voor de afhandeling van de offerte wordt één persoon aangesteld als jouw contactpersoon, hetgeen prima werkt en persoonlijk erg prettig is. De montage werd vakkundig en punctueel uitgevoerd.
 • Ik heb constant goed contact gehad met Energie in Huis. Ook de installatie is prima uitgevoerd. Ik ben zeker tevreden over Energie in Huis!
 • Vanaf het eerste contact verliep alles zonder enig probleem en bijzonder snel. De medewerkers van Energie in Huis waren bijzonder klantvriendelijk en alle afspraken werden steeds op tijd nagekomen. We zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden Energie in Huis zeker aan!
 • Energie in Huis is absoluut de juiste keuze. Zeer vriendelijk, correct en duidelijk wat betreft de werking en aanschaf van een warmtepomp. Een keurige aflevering en vlotte installatie, ook compliment voor de installateur; deze werkte netjes en was erg vriendelijk naar ons toe.
 • De informatie op internet, en wat je later thuis gestuurd krijgt is heel duidelijk en goed leesbaar. Communicatie met Energie in Huis verloopt prima: iedereen is overal van op de hoogte en kan met jou over je wensen praten. De installatie zelf is een plezier om mee te maken: 2 deskundige installateurs die eendrachtig en zeer kundig de machinerie plaatsten! Klasse!
 • "Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen!"
 • "Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!"
 • "De afwikkeling via Energie in Huis verliep probleemloos. Er was een goede communicatie. De informatie was op papier en digitaal duidelijk en dekte de lading. De schouw werd door een lokale installateur uitgevoerd en er werden goede afspraken gemaakt over de detaillering van de installatie en de dag van de installatie. Het werk is netjes uitgevoerd ruim binnen de afgesproken tijd."
 • "Wij waren op zoek naar een warmtepomp en zijn zo in contact gekomen met Energie in Huis. Geen enkel moment spijt van gehad! Integendeel zelfs, alles is perfect geregeld. Je wordt goed en tijdig geïnformeerd. De warmtepomp is door een tweetal zeer deskundige monteurs keurig en snel geïnstalleerd. De vloerverwarming is de eerste avond al volledig door de warmtepomp verwarmd. Wij zijn heel erg tevreden!"
 • "Na het aanvragen van offertes bij verschillende leveranciers van warmtepompen was Energie in Huis één van de weinigen met een duidelijke offerte. Onze vragen werden vlot beantwoord en het contact was altijd prettig. Door de combinatie van warmtepomp, cv-ketel en aanpassingen in de watertemperaturen hebben wij een veel aangenamer klimaat in huis tegen minder kosten. Wij zijn dan ook zeer tevreden."
 • "Ik heb goed contact gehad met Energie in Huis gedurende het hele proces. De afspraak was dat alledrie producten op één dag geinstalleerd zouden worden. Energie in Huis heeft er alles aan gedaan dat te regelen. Alles is perfect gemonteerd, dus ik raad Energie in Huis zeker aan."
 • “De zonnepanelen zijn er mooi opgelegd en het installatiebedrijf dacht mee over het aangezicht. Daarom vind ik dat Energie in Huis dit uitstekend geregeld heeft. Ze hebben me ook goed geadviseerd hoe ik het via een groene lening kon financieren. Alles wordt netjes geregeld.”
 • "Energie in Huis levert goed geteste producten tegen een scherpe prijs. De panelen zijn mooi symmetrisch op het dak gelegd en functioneren goed."
 • "De zonnepanelen zijn er mooi op gelegd en het installatiebedrijf dacht mee over hoe ik de leiding graag wilde hebben voor het aangezicht. 5 sterren voor Energie in Huis. En tevens voor de begeleiding hoe ik het via een groene lening heb kunnen financieren. Alles wordt netjes geregeld"
 • "Energie in Huis regelt alles van A tot Z. Met een snelle en duidelijke offerte tot aan de installatie, inclusief eventuele nazorg."
 • "Energie in Huis is een professioneel bedrijf. Ik heb veel contact gehad met een groot aantal medewerkers. Iedereen is behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Naast de scherpe prijs is de communicatie een grote pré. De interne processen zijn op orde, want het maakt niet uit wanneer je belt: elke medewerker weet de stand van zaken en waar collega's mee bezig zijn. Bij Energie in Huis heb ik een zonneboiler, warmtepomp en cv-ketel afgenomen. De werkzaamheden werden in 2 dagen uitgevoerd. Alles is zorgvuldig geïnstalleerd en werkt naar behoren. Ik kan Energie in Huis sterk aanbevelen."
 • "Ik heb 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. Energie in Huis scoorde niet alleen goed op de prijs, maar ook qua informatievoorziening, reactiesnelheid en bij de aftersales deden ze het super. Ik heb nu 12 panelen liggen en het is een feest om elke dag op je app te zien hoeveel stroom je opwekt. Met andere woorden: hoeveel geld je op dat moment verdient. Het is een pittige investering maar er kan geen spaarrekening of beleggingsfonds tegenop. Bij mij is het rendement ongeveer 16,5% per jaar. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top."
 • "Wij waren op zoek naar een zonneboiler. Via wat surfen op het web zijn we bij Energie in Huis terecht gekomen en daar hebben wij geen spijt van. Zowel het contact voorafgaand aan de offerte, als de installatie is uitgevoerd door zeer vakkundige mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Alles is tot in de details uitgewerkt en op een professionele manier weggewerkt in de woning. Zelfs tijdens de installatie werd er gebeld of alles naar wens is, top! Nog nooit eerder zo’n goed begeleid project gehad. Nu draait de installatie naar behoren dus wij zijn al aan besparen op ons energie kosten. Ik beveel Energie in Huis zeker aan; een zeer professioneel bedrijf en ze werken hard voor tevreden klanten!"
 • "Bij Energie in Huis kon ik in een keer een HR107-ketel kopen en zonnepanelen. Zo gaat mijn gasverbruik omlaag en wek ik al mijn elektriciteit zelf op."
 • "We willen best ons steentje bijdragen aan verduurzaming maar zagen op tegen het uitzoekwerk. Energie in Huis zette alles overzichtelijk op een rij. Aanrader!"
  Zonnepanelen bij familie Muller
 • "Natuurlijk: het duurt een paar jaar voor je de kosten hebt terugverdiend. Maar laten we wel wezen: je spaargeld groeit met de huidige rentestand als een naaktslak tijdens een hittegolf, als het al niet vermindert in waarde. Doe dus iets nuttigs met je centjes: investeer in zonnepanelen. Al was het maar om de gedachte dat je duurzaam bezig bent. Omdat je je eigen stroom opwekt. En omdat je uiteindelijk toch een aardig rendement op je investering hebt."
  Zonnepanelen Jan Heemskerk