Bespaar met de zonneboiler

Een zonneboiler verwarmt je kraanwater met warmte van de zon en slaat het op in een vat. Zo werkt je cv-ketel minder hard als jij onder de douche stapt. Hiermee bespaar je tot wel 70% van je gasverbruik voor warm kraanwater! Binnen 2 werkdagen een vrijblijvend advies op maat?

Ontvang een offerte
Moeder en kind wassen af

De beste zonneboiler voor jou

Ga ook voor energiezuinig en kies deze zonneboiler met het hoogste rendement. Wij vertellen je graag wat deze innovatieve oplossing allemaal kan.

Best getest door de Consumentenbond

Zonneboiler

HRsolar

De beste zonneboiler in prijs/kwaliteit. Voorzien van een SolarKeymark certificaat, wat staat voor een optimale werking. Daarnaast is deze HRsolar ook nog eens als beste getest door de Consumentenbond in 2016.

Alles wat je moet weten

Hoe werkt het?

Een zonneboiler werkt samen met jouw cv-ketel en bestaat daarnaast uit zonnecollectoren. Die zien eruit als zwarte zonnepanelen. Deze zonnecollectoren nemen warmte op van de zon en geven het af in een voorraadvat. Dit wordt ook wel de boiler genoemd.

Wij checken eerst of jouw cv-ketel geschikt is voor zonnewarmte. Is dat het geval? Dan installeren en onderhouden onze gekwalificeerde installateurs jouw zonneboiler. Wil je meer weten over zonneboilers?
Kijk dan op de website Milieu Centraal. Want onafhankelijk advies vinden wij belangrijk.

Tandenpoetsen moeder en kind

Warm water van de zon

De voordelen van een zonneboiler

  • Bespaar tot wel 70% op gasverbuik voor warm water
  • Subsidie tot € 2.188,- zo door ons geregeld
  • Hogere woningwaarde en energielabel
  • Altijd direct warm water
Krijg gratis advies
vijftig plus stel in keuken

Slim verduurzamen

Hoeveel bespaar je?

Het gasverbruik rekenen we per m³. Stel, jouw gezin bestaat uit 4 á 5 mensen. Je bespaart dan gemiddeld 440 m³ per jaar. Bij een gasprijs van €0,86 per m³ is dat maar liefst €378,- wat je elk jaar opnieuw overhoudt. Je verdient de zonneboiler dan al in zo’n 7 jaar terug.

Wij maken graag een nauwkeurige berekening voor jouw woning. Dit doen we volgens de methode uit de zogeheten NEN-7120-norm. Deze norm bepaalt hoe de besparing van een zonneboiler wordt berekend. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. We doen dit op afstand, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Wel zo makkelijk.

Ontvang een berekening op maat
Vader aan eettafel

We staan voor je klaar

Wil je weten wat een zonneboiler kost en hoeveel je ermee bespaart? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder.

Ontvang een offerte op maat Bel ons direct
medewerker

Combineer en bespaar nog meer

Nog meer energie besparen en daarbovenop ook nog korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle oplossingen in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld een zonneboiler met zonnepanelen of een warmtepomp. Dan verwarm je nog slimmer!

Krijg gratis advies
vijftig plus stel in woonkamer

Energiezuinig wonen voor elke portemonnee

Bespaarservice

Investeren of lenen? We helpen je met onze gratis bespaarservice. Daarnaast profiteer je van subsidie: de overheid stelt maar liefst 124 miljoen euro beschikbaar voor duurzame oplossingen aan je huis! Zo krijg je tot wel € 2.188,- subsidie voor een zonneboiler. Die aanvraag regelen wij.
Echt iedereen kan verduurzamen.

  • Hulp bij keuze financiering
  • Lage rente bij lening
  • Onafhankelijk advies
Advies over besparen
Gezin in woonkamer