Bekijk warmtepomp
Warmtepomp_Rameha

Hybride warmtepomp

Remeha Elga Ace

 • Geschikt voor alle woningen en cv-ketels
 • Mogelijkheid tot koelen (bij vloerverwarming)
 • Extra: tot € 2.700 subsidie
 • 2 jaar productgarantie
Waarom een offerte?

Je wilt natuurlijk een prijsopgave die goed past bij jouw woning en wensen. Daarom zie je geen vaste prijzen op de website, maar ontvang je altijd eerst een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen wij jou vakkundig maatwerk bieden.

Remeha Elga Ace - Warmtepomp

De Remeha Elga Ace is de warmtepomp met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze hybride innovatie werkt slim samen met elke cv-ketel. Je bespaart zo tot maar liefst 70% op je gasverbruik. Bovendien neemt de warmtepomp weinig ruimte in en is ook nog eens comfortabel stil. Dé oplossing voor minder CO2-uitstoot. Echt iedereen kan voordelig zijn huis verduurzamen. Jij dus ook!

De Remeha Elga Ace heeft een variant met een verwarmingsvermogen van 4kW en een variant van 6kW.

Remeha Elga Ace 4 kW

Remeha Elga Ace 6 kW

 • Voor kleine en goed geïsoleerde woningen
 • € 2.400,- subsidie
 • Vanaf € 3.150,- incl installatie
  (na aftrek subsidie)

 • Voor grote en minder goed geïsoleerde woningen
 • € 2.700,- subsidie
 • Vanaf € 4.450,- incl installatie
  (na aftrek subsidie)

Type warmtepomp
Hybride lucht/water-warmtepomp, bestaande uit een binnen- en buitenunit

Samenwerking met de cv-ketel
De Elga Ace warmtepomp verwarmt je woning wanneer dat kan. De cv-ketel neemt het over wanneer nodig. De Elga Ace warmtepomp regelt dit en stuurt de cv-ketel aan. Dit gaat via het OpenTherm protocol wat de meeste moderne cv-ketels ondersteunen, of via aan/uit-schakeling wanneer de cv-ketel geen OpenTherm ondersteunt. De Elga Ace ondersteunt als enige warmtepomp het OpenTherm protocol, waardoor de cv-ketel en warmtepomp slimmer samenwerken. Dat scheelt nog meer energie en zorgt voor meer comfort.

Samenwerking met thermostaat
De Elga Ace warmtepomp werkt samen met de Remeha eTwist Thermostaat en veel thermostaten die werken via het OpenTherm protocol. Bij de installatie is een nieuwe thermostaat inbegrepen. Overleg met onze adviseurs wanneer je je huidige thermostaat wilt behouden.

Gemakkelijke installatie en weinig onderhoud
De Elga Ace wordt hydraulisch aangesloten. Dat zorgt voor een snelle installatie. De Elga Ace heeft een ingebouwde open verdeler, ingebouwde temperatuursensoren. De automatische ontluchter zorgt er voor dat er geen lucht in de leidingen komt. Hierdoor is er minder onderhoud nodig en de kans op storingen kleiner.

Afmetingen

 • Binnenunit: 49 x 27 x 22 cm
 • Buitenunit 4 kW: 55 x 78 x 29 cm
 • Buitenunit 6 kW: 63 x 80 x 33 cm

Technische specificaties

Gebruikershandleiding

Slimme samenwerking met je cv-ketel

Het werkt eenvoudig

De Elga Ace zorgt ervoor dat je warmte optimaal gebruikt. Daardoor is de besparing groter dan bij andere hybride warmtepompen. De Elga Ace kiest namelijk de energiebron met de laagste energiekosten. Daardoor schakelt de warmtepomp bijvoorbeeld automatisch over op je cv-ketel als het buiten erg koud is. Zo profiteer je van de nieuwste techniek in verwarmen.

vijftig plus stel in keuken

Erkend Remeha Hybride Installateur

Installateurs van het hoogste niveau

Energie in Huis werkt nauw samen met Remeha. Op die manier zorgen we dat onze medewerkers goed opgeleid zijn en de warmtepompen goed geadviseerd en geïnstalleerd worden. Zo’n installatie kan vaak al binnen 1 dag! We mogen ons dan ook erkend Remeha hybride installateur noemen. Wanneer je voor Energie in Huis kiest, kies je voor extra zekerheid en kwaliteit.

Ontvang een offerte
Monteur Energie in huis

Klantervaring: het verhaal van Ahmed Lazaar

In deze video vertelt Ahmed over zijn ervaring met Energie in Huis en de installatie van een hybride warmtepomp. Ben je benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten? Bekijk ze hier.

We staan voor je klaar.

Wil je weten wat een warmtepomp kost en hoeveel je daarmee bespaart? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder.

Ontvang een offerte op maat Bel ons direct
Medewerker energie in huis

Energiezuinig wonen voor elke portemonnee

Bespaarservice

Investeren of lenen? We helpen je met onze gratis bespaarservice. Daarnaast profiteer je van subsidie: de overheid stelt in 2022 maar liefst 228 miljoen euro beschikbaar voor duurzame oplossingen aan je huis! Zo krijg je tot wel € 2.700,- subsidie voor een warmtepomp. Die aanvraag regelen wij.
Echt iedereen kan verduurzamen.

 • Hulp bij keuze financiering
 • Lage rente bij lening
 • Onafhankelijk advies
Advies over besparen
Gezin in woonkamer

Combineer en bespaar nog meer

Nog meer energie besparen en daarbovenop ook nog korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle oplossingen in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld een warmtepomp met een zonneboiler of zonnepanelen. Dan verduurzaam je jouw huis nóg voordeliger.

Krijg gratis advies
Vijftig plus stel aan eettafel

Opvolger van de meest verkochte warmtepomp

De Techneco Elga was van 2016 tot halverwege 2020 de meest verkochte hybride lucht-water warmtepomp van Nederland. De Remeha Elga Ace volgt deze populaire warmtepomp op met nog meer slimme innovaties. 

Benieuwd? Bekijk alle verbeterde punten.