Bekijk omvormers
String_OmvormerEmphase

Micro-omvormer

Enphase Micro-omvormer

  • Ideaal voor daken met beperkte schaduw
  • Wereldmarktleider in micro-omvormers
  • Maximaal opwekken met een omvormer per paneel
  • Maar liefst 25 jaar productgarantie
  • Geïnstalleerd door gekwalificeerde installateurs
Waarom een offerte?

Je wilt natuurlijk een prijsopgave die goed past bij jouw woning en wensen. Daarom zie je geen vaste prijzen op de website, maar ontvang je altijd eerst een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen wij jou vakkundig maatwerk bieden.

Een omvormer zorgt ervoor dat energie van de zon wordt omgezet in bruikbare elektriciteit voor je huis.
 
Micro-omvormers gaan nog slimmer om met deze energie. Want ligt een deel van de panelen in de schaduw? Dan wekken de panelen die wel in de zon liggen, toch energie op. Zo profiteer je maximaal van de zon. De opbrengst bekijk je handig met een app. En doordat de omvormers op jouw dak liggen, hoef je geen ruimte vrij te maken in je huis.

Enphase Premium Installer

Hoog gekwalificeerde installateurs

Enphase deelt alle installateurs in op basis van ervaring en service. Sinds 2017 zijn wij een Enphase Premium Installer. Dit is het hoogste niveau volgens Enphase. Energie in Huis is dan ook een van de grootste installateurs van deze micro-omvormers in Nederland. Kies je voor Energie in Huis, dan kies je dus voor extra zekerheid en kwaliteit.

Vraag offerte aan
Enphase_Premium_installer

Welke omvormer past bij mijn woning?

Je kunt kiezen uit 2 typen omvormers: string- en micro-omvormers. Bij stringomvormers worden de panelen in een serie aan elkaar geschakeld. Ideaal als de panelen geen of weinig schaduw vangen. Staat jouw dak wel vaak in de schaduw? Dan zijn micro-omvormers een slimme oplossing, want ieder paneel heeft een eigen kleine omvormer. Zo wek je toch stroom op met de panelen die wel in de zon staan.

Wil je weten welke omvormer bij jouw woning past?

Vraag gratis advies
Gezin aan eettafel

Klantervaring: Rob Fritz over zijn Enphase Micro-omvormers

We staan voor je klaar

Wil je weten wat omvormers en zonnepanelen kosten in jouw situatie? En hoeveel je daarmee bespaart? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder.

Ontvang een offerte op maat Bel ons direct
medewerker met telefoon

Heb je nog geen zonnepanelen gekozen?

Combineer jouw omvormer met een van deze panelen. Dan haal je het beste in huis voor het opwekken van energie.

Advies nodig? Bel ons direct!

Meest gekozen

Standaard zwarte panelen

NSP/URE 350 Wp

Volledig zwarte panelen met een hoge opbrengst van 350 Wp (wattpiek). Ideaal voor schuine daken. Met 12 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie.

Krachtig

Hoog vermogen panelen

NSP/URE 370 Wp

Zwarte panelen met een witte backsheet en een hoge opbrengst van 370 Wp (wattpiek). Ideaal voor platte daken. Met 12 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie.

Combineer en bespaar nog meer

Nog meer energie besparen en daar bovenop extra korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle energiebesparende oplossingen voor je huis in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld zonnepanelen met een warmtepomp. Dan verduurzaam je jouw huis nóg voordeliger.

Meer weten over interessante combinaties voor jou?

Vraag gratis advies
gezin in woonkamer op bank

Energiezuinig wonen voor elke portemonnee

Bespaarservice

Investeren of lenen? We helpen je met onze gratis bespaarservice. Daarnaast profiteer je van btw-teruggave op de aanschaf van zonnepanelen, die aanvraag regelen wij.
Echt iedereen kan zijn huis verduurzamen.

  • Hulp bij keuze financiering
  • Lage rente bij lening
  • Onafhankelijk advies
Advies over besparen
Gezin-Buiten_Binnen-2