Bespaar met goede isolatie

Al miljoenen Nederlanders hebben een goed geïsoleerde woning. Logisch, want met spouwmuurisolatie voelt je huis een stuk comfortabeler én kan je tot wel 40% besparen op gas voor verwarming. Daarnaast brengen we de isolatie meestal binnen 1 dag aan, gewoon via de buitenkant van je huis!

Binnen 2 werkdagen een vrijblijvend advies op maat?

Ontvang een offerte op maat
Vijftig plus stel in woonkamer

Alles wat je moet weten

Het werkt eenvoudig

Het sterk isolerende materiaal brengen we aan in de spouw tussen de buiten- en binnenmuur van je huis. Vervolgens zorgt de spouwmuurisolatie ervoor dat de warmte in je woning blijft. En zo bespaar je tot wel 40% op je gasrekening!


Wil je weten wat jij kunt besparen? Lees dan meer over spouwmuurisolatie op de website van Milieu Centraal. Want onafhankelijk advies vinden wij belangrijk.

Vijftig plus stel geniet op de bank

Een extra jasje voor je woning

De voordelen van isolatie

  • Bespaar tot wel 40% op je energierekening
  • Altijd comfortabel warm
  • Hogere woningwaarde en energielabel
  • Al in een paar jaar terugverdiend
Krijg gratis advies
gezin in woonkamer op bank

Slim verduurzamen

Hoeveel bespaar je?

Spouwmuurisolatie heb je al binnen een paar jaar terugverdiend. Hoeveel je bespaart, hangt af van een aantal factoren. Op de website van Milieu Centraal zie je voor verschillende woningen een inschatting van de gasbesparing: 320 m³ voor een tussenwoning, 850 m³ voor een hoekwoning of een twee-onder-een-kap en 1300 m³ voor een vrijstaande woning. Je kunt dit vergelijken met een spaarrekening met 11% rente. Makkelijk verdiend!

Ontvang een berekening op maat
Gezin aan eettafel

We staan voor je klaar

Wil je weten wat isolatie kost voor jouw woning? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Ontvang een offerte Bel ons direct
Anne

Combineer en bespaar nog meer

Nog meer energie besparen en daarbovenop ook nog korting op de aanschafprijs? Alleen bij Energie in Huis krijg je alle oplossingen in één aanbod. Combineer bijvoorbeeld isolatie met een warmtepomp of zonneboiler. Dan verduurzaam je jouw huis nóg voordeliger.

Bekijk alle oplossingen
Moeder met kind aan eettafel