Energie in Huis bus

Geen gedoe, lekker energiezuinig wonen.

De voordelen ervaren van een lage energierekening? Met Energie in Huis geniet je in 5 eenvoudige stappen van een energiezuinige woning.

Gratis bespaarplan

Stap één: persoonlijk intakegesprek

woningscan

Na je aanmelding bellen we je op en analyseren we je woning op afstand met professionele software. Zo heb je snel inzicht in energiebesparende maatregelen, kosten en de potentiële besparing op je energierekening. Ook ontvang je direct een duidelijk overzicht met subsidies en financieringsmogelijkheden.

Stap twee: offerte op maat

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte. Na de offerte weet je wat de exacte investering zal zijn. Je krijgt altijd een heldere vergelijking tussen zelf investeren en financieren met een lening op gunstige condities (via de overheid). Je kunt ons 6 dagen per week bereiken voor vragen over je offerte.

Offerte

Stap drie: schouw

schouw

Voorafgaand aan de installatie komt onze installateur bij je op bezoek. Op deze dag maakt hij met jou een plan voor de installatie. Onze installateur kijkt onder meer naar het leidingwerk en de locatie waar de onderdelen van het systeem het best kunnen worden geplaatst. Zo weet je dat het gekozen systeem in overeenstemming met jouw wensen wordt geplaatst en heb je voorafgaand aan de installatie duidelijkheid over het kostenplaatje.

Stap vier: installatie

Onze installateurs komen vaak bij jou uit de buurt. Het zijn professionals met veel ervaring omdat ze wekelijks installaties voor ons plaatsen. De meeste installateurs werken al jaren voor ons. We staan er voor in dat onze installateurs bekwaam en netjes te werk gaan en meestal is de klus in een dag gepiept!

Installatie

Stap vijf: genieten!

Evaluatie

Na de installatie horen we graag of alles goed is gegaan en of je tevreden bent. Natuurlijk hopen we dat we ook bij jou een mooi rapportcijfer hebben verdiend. Als je dat wilt regelen we ook de btw-teruggaaf en subsidieaanvraag voor je. Daarnaast raden we je ons service- & onderhoudspakket aan zodat je profiteert van 24/7 service.

Andere vragen?

Veel antwoorden vind je terug in onze kennisbank. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag persoonlijk te woord per telefoon, chat of email.

customer support
Familie Kloeze

Familie Kloeze - Zuidwolde

Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!

Beoordeling: