Stap één: Gratis Bespaarplan

Woningscan

Na je aanmelding word je persoonlijk gebeld om op afstand je woning met professionele software grondig te analyseren. Zo heb je duidelijk inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen, de kosten en de potentiële besparing op de energierekening. Ook ontvang je een duidelijk overzicht met de subsidies en financieringen waar je recht op hebt.

Stap twee: Persoonlijke offerte

Na het persoonlijke gesprek ontvang je binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Na de offerte weet je wat de exacte investering zal zijn. Je krijgt altijd een heldere vergelijking tussen zelf investeren en gunstig lenen met een overheidsfinanciering. Bij vragen over je persoonlijke offerte kun je ons 6 dagen per week bereiken.

Offerte

Stap drie: Schouw op locatie

Schouw

In sommige gevallen zal er eerst een schouw plaatsvinden, voor er geïnstalleerd wordt. Op deze dag wordt niet geïnstalleerd, maar wordt de praktische inpassing zorgvuldig samen doorgenomen. Zo kun je van te voren aangeven hoe je de kabels het liefst hebt lopen en waar een apparaat komt te hangen. Zo weet je altijd zeker dat het gekozen systeem geheel naar wens wordt geïnstalleerd en heb je geen bijkomende kosten achteraf.

Stap vier: Installatie

Je krijgt altijd een ervaren installateur uit de buurt die beschikt over alle nodige kwaliteitskeurmerken. Zo weet je zeker dat onze installateur zeer bekwaam en netjes te werk gaat. Aan het einde van de dag geniet je lekker van de voordelen en het comfort van een lage energierekening. Ja, je hoeft er maar één dag voor thuis te blijven!

Installatie

Stap vijf: Evaluatie

Evaluatie

De installatie is achter de rug en je kunt met een lach toekijken hoe je energierekening krimpt. Na de installatie zijn wij benieuwd naar je mening en hopen wij ook dit keer een mooi rapportcijfer van je te mogen ontvangen. Ook regelen wij indien je dat wenst eenvoudig de btw-teruggaaf en de subsidie aanvraag. Voor jarenlang zorgeloos besparingsplezier kun je ook kiezen voor een voordelig service- & onderhoudspakket.

Heb je nog verdere vragen?

Veel antwoorden kun je terugvinden in onze kennisbank. Kom je er toch niet uit? Onze medewerkers staan je graag persoonlijk te woord per telefoon, chat of email.

customer support