Instellen parameter AP080

Wil je de de temperatuur veranderen waarop jouw warmtepomp aanslaat? Hieronder vind je de instructies om de parameter (AP080) die daar over gaat aan te passen op de binnenunit van de Remeha Elga Ace.

wp

 1. Ga op de display van de Elga Ace naar het 'installer' menu via het icoontje installer, zoals hieronder op de afbeelding. Volg de instructies zoals hieronder bij 7.1 staan beschreven.
  installer
 2. Heb je een toegangscode (installer code) nodig? Gebruik dan 0012.
 3. Vervolgens kun je via de zoekfunctie met het vergrootglas direct de paramater opzoeken. Het gaat hier om parameter AP080.
 4. Andere optie om de parameter te zoeken zie je op onderstaande afbeelding: Installateur-->Systeeminstallatie--> Buitentemp voeler. En dan kiezen voor AP080.
   
  installer 2
 5. Je krijgt de huidige instellingen te zien. Die staat nu waarschijnlijk op 3 graden Celcius.
 6. Stel de waarde in op de gewenste temperatuur. 

Houd je warmtepomp in topconditie

Jij wilt het meeste uit jouw Remeha Elga Ace warmtepomp halen. Via deze linkjes vind je meer handige tips en handleidingen. Bekijk wat je na installatie moet regelen en hoe je jouw thermostaat het beste instelt. Verder vind je hier de belangrijkste documenten terug en vind je antwoord op de meestgestelde vragen. Heb je andere vragen of kom je er zelf niet uit? Ons team zit ook nu voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Heb jij een dringende storing? Bel dan 088 - 244 0808 (24/7 bereikbaar).

Kom je er niet uit?

Ons team staat voor jouw klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer je er niet uit komt of een vraag hebt. Voor dringende storingen zijn we zelfs 24/7 telefonisch bereikbaar.

Bel ons Stuur een bericht
medewerker met headset