Wij hebben alles in huis voor jouw energieplannen

Vijftig plus stel geniet op de bank

Producten en diensten

Lagere energierekening
Hoger wooncomfort
Hogere woningwaarde
De overheid betaalt mee

Besparen, verduurzamen én optimaal wooncomfort

Jouw energierekening omlaag en je wooncomfort omhoog? Wij geven advies op maat en zorgen dat je met onze duurzame oplossingen direct bespaart. Jij hoeft alleen maar te genieten van een comfortabel en energiezuinig huis! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op zodat jij weet welke duurzame oplossingen het meest opleveren voor jouw woning. Dat is makkelijk besparen.

Ontvang een offerte
Vrouw met ipad

Je eerste stap naar een energiezuinig huis

Persoonlijke intake

Na je aanmelding nemen we binnen 2 dagen contact op. Tijdens de telefonische intake analyseren we jouw woning op afstand. Dit doen we met speciale software. Zo heb je direct inzicht in de energiezuinige oplossingen, kosten en besparing.

Offerte op maat

Na de intake ontvang je binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte met een gratis financieringsplan. We geven je een heldere vergelijking tussen zelf investeren en lenen van de overheid tegen gunstige rente en voorwaarden. Ook ontvang je een duidelijk overzicht van de beschikbare subsidies. 

Bezichtiging door de installateur

Onze vakkundige installateur komt langs voor een schouw. Hij vertelt je precies waar en hoe alles geplaatst kan worden. Na de schouw ontvang je een duidelijk overzicht van de kosten. Wanneer je akkoord bent, maakt de installateur een afspraak voor de installatie. Dit doen we uiteraard op een dag dat het jou uitkomt. Wel zo flexibel!

Installatie

Jouw energiezuinige oplossing wordt geïnstalleerd. Dit gebeurt door experts waar wij al jaren mee samenwerken. 

Besparen en genieten

Nu kun je optimaal genieten van meer wooncomfort en belangrijker nog: starten met besparen! Wij kunnen ook de btw-teruggaaf en subsidieaanvraag voor je regelen. Daarnaast raden we ons service- & onderhoudspakket aan waarmee we er 24/7 voor je zijn. 

Aan de slag

Wij staan voor je klaar

Wil je ook starten met energie besparen of heb je eerst een vraag? We helpen je graag verder.

Ontvang een offerte Bel ons direct
medewerker

Wie is Energie in Huis?

Alle expertise onder één dak

Energie in Huis is gestart in 2016 met de missie om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken. Dit doen wij met een team van zo'n 50 gedreven professionals die zich elke dag inzetten voor een schonere toekomst. Onze duurzame oplossingen combineren we slim met subsidie en gunstige financiering. Daardoor wordt energiezuinig wonen voor iedereen makkelijk én betaalbaar.

Meer over Energie in Huis
Monteur Energie in huis

De voordelen van energiezuinig wonen

Een selectie van onze zakelijke partners

Wij werken samen met verschillende organisaties om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken

Eneco
DuurzaamBouwLoketLogo
WonenOpMaatLogo
Winst uit je Woning