Disclaimer

Deze website kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van Energie in Huis (handelsnaam, ingeschreven onder KvK-nummer 34352918). Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan Energie in Huis. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Energie in Huis mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Energie in Huis, tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door Energie in Huis ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Energie in Huis is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Energie in Huis maakt gebruikt van Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize en CrazyEgg om verkeersstromen op onze site te optimaliseren. Wij gebruiken de data niet om uw navigatie op het internet te volgen.

Bekijk het privacybeleid van Energie in Huis.

Bekijk de dienstenwijzer van Energie in Huis.

Bekijk de cookieverklaring voor energieinhuis.nl.