Eenvoudig besparen met onze bespaarservice

Naast onze energiebesparende oplossingen, kun je ook profiteren van onze extra services. Wij regelen bijvoorbeeld jouw subsidie-aanvraag of zorgen dat je systeem in topconditie blijft. Hiermee wordt het verduurzamen van jouw huis nóg makkelijker.

gezin in woonkamer op bank

Houd geld over

Geen spaargeld gebruiken?

Voor energiebesparende oplossingen hoef je niet per se je spaargeld te gebruiken. Je kunt ook genieten van de voordelen zonder zelf te investeren. Die keuze is aan jou. We leggen je graag de mogelijkheden uit.

  • Geen spaargeld nodig
  • Meteen de voordelen van energiezuinig wonen
  • Slimmer dan huren
Bekijk de mogelijkheden
Vijftig plus stel aan eettafel

Vergunning en Kifid

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Energie in Huis is onderdeel van Eneco Duurzaam Wonen B.V. en is daarmee geregistreerd als financieel dienstverlener met een vergunning voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet. Je kunt onze vergunning vinden in het register voor financiële dienstverleners van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningnummer is 12043260.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut voor consumenten en kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Eneco Duurzaam Wonen B.V. is aangesloten bij Kifid onder aansluitingsnummer 300.016030. Meer informatie is te vinden op de website van Kifid.

Eneco Duurzaam Wonen B.V.

Energie in Huis is onderdeel van Eneco Duurzaam Wonen B.V. . Eneco Duurzaam Wonen distribueert producten onder het eigen label Energie in Huis maar ook op whitelabel basis in samenwerking met partners zoals Eneco.