Eenvoudig besparen met onze bespaarservice

Naast onze energiebesparende oplossingen, kun je ook profiteren van onze extra services. Wij regelen bijvoorbeeld jouw subsidie-aanvraag of zorgen dat je systeem in topconditie blijft. Hiermee wordt het verduurzamen van jouw huis nóg makkelijker.

gezin in woonkamer op bank

Financieringsplan

Investeren of lenen?

Energie in Huis adviseert graag hoe je de oplossingen voor je huis kan betalen én terugverdienen! Zo heeft de overheid regelingen voor energiezuinige producten met een lage rente en gunstige voorwaarden. In ons kosteloze en onafhankelijke financieringsplan zetten we alles overzichtelijk voor je op een rij. Je vindt dit terug in de bijlage(s) van je offerte. Je kiest vervolgens of je zelf investeert of (een gedeelte van) de aanschafprijs leent tegen een lage rente. Lekker overzichtelijk.

Alles over ons financieringsplan
Vijftig plus stel aan eettafel

Vergunning en Kifid

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Energie in Huis is onderdeel van Suniverse B.V. en is daarmee geregistreerd als financieel dienstverlener met een vergunning voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet. Je kunt onze vergunning vinden in het register voor financiële dienstverleners van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningnummer is 12043260.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut voor consumenten en kleinzakelijke ondernemers en zzp’ers. Suniverse B.V. is aangesloten bij Kifid onder aansluitingsnummer 300.016030. Meer informatie is te vinden op de website van Kifid.

Suniverse B.V.

Energie in Huis is onderdeel van Suniverse B.V. . Suniverse distribueert producten onder het eigen label Energie in Huis maar ook op whitelabel basis in samenwerking met partners zoals Eneco.